Simona Ionescu / Redactor Șef

Decizia definitivă în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp. Ce a hotărât instanța

Decizia definitivă în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp. Ce a hotărât instanța
Are o familie minunată, o carieră cum mulți și-ar dori și nu duce grija zilei de mâine. Dar accidentul provocat de Culiță Sterp în Cluj Napoca i-a făcut zile fripte.

Instanța a luat însă o decizie definitivă în dosarul cântărețului. E din nou norocos.

Cu șase luni în urmă, Culiță Sterp, ignorând regulile de circulație și trecând pe culoarea roșie a semaforului, a provocat un accident grav în Cluj Napoca. Mai mult, cântărețul a plecat și de la locul accidentului, însă a fost prins de oamenii legii. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost plasat sub control judiciar

În urma acestui eveniment, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar și i s-a interzis să plece din România. Pentru că unde e lege nu-i tocmeală, el a trebuit să meargă în fața judecătorilor să dea cu subsemnatul ori de câte ori era chemat. De asemenea, Culiță s-a prezentat potrivit programului de supraveghere, la IPJ Hunedoara.

Instanța i-a revocat controlul judiciar

După multe încercări, instanța a reușit să-l facă fericit pe Culiță Sterp. Judecătorii au decis să revoce controlul judiciar, ceea ce înseamnă că artistul poate să plece oriunde dorește.

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar

„Revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”,  se menționează în hotărârea definitivă în cazul lui Culiță Sterp.

„Am avut pile la Dumnezeu”

Culiță a încercat să scape de controlul judiciar și luna trecută, însă măsura a fost atacată de instanță. La scurt timp, cântăreațul a transmis un mesaj: „Am avut pile la Dumnezeu! Îți mulțumesc Tată pentru tot!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre