Simona Ionescu / Redactor Șef

Decizie grea pentru Nicoleta Luciu. Operația nu mai poate fi amânată

Decizie grea pentru Nicoleta Luciu. Operația nu mai poate fi amânată
Nicoleta Luciu trece prin momente neplăcute. Are probleme mari de sănătate și este obligată să facă un lucru pe care nu și-l dorește.

Nu s-a gândit niciodată că va trece prin așa ceva. Vroia doar să fie frumoasă. Dar Nicoleta Luciu are viața un calvar.

Decizie grea pentru Nicoleta Luciu. Operația nu mai poate fi amânată

S-a retras de o perioadă din lumea reflectoarelor, dar nimeni nu a uitat-o pe Nicoleta Luciu. Toată lumea e interesată de ea și speră să o vadă cât mai repede din nou pe sticlă. Deocamdată însă, vedeta are ceva probleme cu sănătatea pe care trebuie să le rezolve.

Totul a început după ce și-a schimbat implanturile mamare și a optat pentru unele de 600 ml. O perioadă a fost totul bine, apoi situația s-a schimbat brusc, iar acum Nicoleta suferă de dureri mari de spate din cauza silicoanelor. Din păcate, operația nu mai suferă amânare, iar Nicoleta spune că o va face la același medic unde a suferit intervenția chirurgicală de mărire.

„Le mai țin puțin și apoi mă operez și le scot”

„Am mai avut o tentativă să-mi scot silicoanele și chiar am și discutat cu medicul Kasem pe această temă. Motivul? Am dureri de spate, din cauza sânilor grei.  (…) Grăsimea s-a depus chiar pe sâni, iar durerile de spate sunt groaznice. Vreau să mai scap de opt kilograme şi apoi să-mi micşorez sânii.

Nu îmi scot implanturile din cauza altor probleme, ci tocmai din aceast motiv. Vreau sâni mai mici ca să mă  pot mişca în voie. Voi face intervenţia, în ţară, la acelaşi medic care mi-a pus implanturile”, a spus Nicoleta Luciu în urmă cu puțin timp.

Se va întoarce pe sticlă?

În ultima perioadă s-a auzit că Nicoleta Luciu ar fi primit mai multe ofere, de la posturi de televiziune diferite și urmează să aleagă ce i se potrivește mai bine. Potrivit informațiilor oferite de Click una dintre oferte este legată de o emisiune de copii. În acest moment, singurul reality show de acest gen este Dacinng on ice, de la Antena 1. E foarte posibil să se întoarcă aici, mai ales că și sora ei, Iuliana, este văzută la același trust.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre