Nicoleta Dragne, eliminată de la Bravo, ai stil! Nu a părăsit platoul fără să arunce săgeți

Nicoleta Dragne, eliminată de la Bravo, ai stil! Nu a părăsit platoul fără să arunce săgeți
Așa cum v-a prezentat siteul Rețete și Vedete, Nicoleta Dragne a generat mai multe scandaluri în online, care au culminat și cu producătorii emisiunii Bravo, ai stil! Sâmbătă seara, Nicoleta a fost eliminată din competiție.

Gala de sâmbătă seara a fost plină de săgeți aruncate între concurentele Bravo, ai stil! Show-ul a fost intens, mai ales că s-a rupt alianța dintre Raluca și Viviana, care au ajuns să se nominalizeze spre eliminare doar din orgoliu.

Pe podiumul celor trei concurente propuse spre eliminare au ajuns Melina, Nicoleta și Raluca. Ultima a fost salvată de numărul mare de voturi primite, însă între cele două – Melina și Nicoleta, sprijinul celor de acasă a fost aproape egal.

Citește și: Nicoleta Dragne, pasibilă de o amendă colosală și surse spun că a fost eliminată. A atacat din nou Bravo, ai stil! Iată dovezile 

Melina a scăpat de eliminare ca prin urechile acului, întrecând-o pe Nicoleta Dragne cu o mână de voturi

„Eram convinsă că eu voi fi cea care pleacă acasă!” , a spus Melina.

Nicoleta Dragne însă a început să arunce vina în toate direcțiile. Când s-a văzut propusă spre eliminare, a zis râzând că „E un lucru pe care mi l-am dorit în gândul meu. Și uite că s-a și întâmplat.” Totodată, concurenta a postat în repetate rânduri pe Instagram că nu mai dorește să facă parte din emisiunea Bravo, ai stil! și chiar i-a încurajat pe fani să nu o mai voteze, ci să-și redirecționeze voturile spre prietena ei, Ruxi.

Rețete și Vedete v-a dezvăluit în mai multe ocazii că fosta ispită de la Insula Iubirii a atacat producția Kanal D, insinuând sau chiar spunând pe șleau că e demonizată de producători prin ștergerea mesajelor pozitive pe care fanii le lasă pe pagina oficială a reality-show-ului.

Citește și: Mega scandal la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne atacă producția, după ce a terminat cu concurentele. Urmează să fie eliminată?

De asemenea, Nicoleta a spus de mai multe ori în fața juraților că nu îi pasă de steluțele pe care le primește și a scuzat ținutele nereușite cu „Asta este! N-am avut când să fac o ținută mai bună!”. Fapt care i-a deranjat pe Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

La auzul veștii că este eliminată din competiție, Nicoleta Dragne a spus: „Da, știam. De aceea sunt calmă.”

„Știu cum funcționează lucrurile în televiziune. Și știu că nu ține de mine. Nu ține numai de mine. Și atunci când nu ai controlul… Îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine neapărat”, a spus fosta concurentă. În cadrul emisiunii nu a adus acuzațiile pe care le-a expus în mediul online.

Ruxi, șocată de eliminarea prietenei ei: „Am rămas singură!”

Ruxi, favorita la marele trofeu „Bravo, ai stil!” a rămas singură. Între ea și Nicoleta era o alianță menită să țină piept sau să agite apele în alianța opusă – formată din restul concurentelor.

Acum, după ce s-a trezit fără niciun sprijin în competiție, Ruxi va face alianță cu Raluca – proaspăt renegată de celelalte fete.

Noua concurnetă Bravo, ai stil! vine în platou de săptămâna viitoare! Iată cine ocupă locul Nicoletei

Bravo, ai stil! Celebrities o aduce în fața publicului pe talentata Bella Santiago. Ea va fi în fața juraților începând cu miercurea viitoare, anunțul fiind făcut oficial în cadrul emisiunii.

Bella e decisă să facă o impresie bună în cadrul competiției, zilele acestea arătând fanilor că e în vrie, prin oraș, în căutarea ținutelor perfecte.