Nicoleta Dragne, pasibilă de o amendă colosală și surse spun că a fost eliminată. A atacat din nou Bravo, ai stil! Iată dovezile

Nicoleta Dragne, pasibilă de o amendă colosală și surse spun că a fost eliminată. A atacat din nou Bravo, ai stil! Iată dovezile
Nicoleta Dragne, fostă ispită în celebrul reality show „Insula iubirii” a gafat major. După ce a stârnit mai multe scandaluri în cadrul „Bravo, ai stil!”, blonda s-a mutat cu cearta în online. Acolo a adus acuzații grave la adresa producătorilor de la Kanal D.

Nicoleta Dragne șochează din nou. După ce a avut un acces de furie în platoul „Bravo, ai stil!” de săptămâna trecută, când a țipat minute în șir la Viviana Sposub, numind-o în nesimțită și obraznică, fosta ispită și-a vărsat nervii și în online. Problema ei: Viviana ar fi preferată de producătorii show-ului. A spus în repetate rânduri că se șterg comenatariile pozitive la adfresa ei din mediul online. De asemenea, blonda a susținut la unison cu Ruxi că Viviana este un geniu al manipulării.

În ediția de miercuri seară a showului, întrebate – și Ruxi și Nicoleta – dacă pot oferi exemple concrete despre metodele „geniale” ale Vivianei de a manipula publicul, amândouă au dat din gard în gard.

Pe de altă parte, în timp ce filmau această ediție – emisiunea fiind înregistrată – Nicoleta semăna pe Instagram noi semințe de scandal. Ea le-a spus urmăritorilor săi că ar pleaca acasă, dacă ar putea. La fel ca și celelalte concurente, Nicoleta a semnat un contract cu clauze foarte strice. Încălcarea lor ar putea duce la penalități de zeci de mii de euro.

Citește și:

Mega scandal la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne atacă producția, după ce a terminat cu concurentele. Urmează să fie eliminată?

Ce a întărâtat-o? Reproșurile fanilor din online

Urmăritorii BAS sunt revoltați de faptul că foarte multe concurente au ales să părăsească reality show-ul, invocând probleme de sănătate. Totodată, ultimele plecări au survenit unor scandaluri cu Nicoleta Dragne.

În cazul Mădălinei Pamfile, de exemplu, ea s-a retras după ce a ieșit din platou plângând și spunând că Nicoleta Drgane o șantajează cu niște mesaje private despre iubitul ei. De asemenea, Nicoleta a recunoscut că fostul soț al Mădălinei este actualul ei iubit, dar a menționat că nu acesta ar fi motivul pentru care se certau atât de des.

Recent, și Anda Adam s-a retras din competiție, invocând problemele de sănătate ale mamei sale. Anda a avut mai multe episoade de ceartă cu duo-ul Ruxi-Nicoleta, certuri care au pus-o într-o lumină favorabilă pe Anda, potrivit comentariilor de pe grupurile de fani.

De asemenea, Nicoleta Dragne spunea de fiecare dată când nu primea steluțe din partea juriului că nu o interesează acest aspect, iritându-i pe Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

Pe Instagram, foarte mulți urmăritori ai show-ului au tras semnale de alarmă pertinente:

Nicoleta Dragne: „Aș pleca de la BAS dacă aș putea!”

Nicoleta Dragne a făcut repetate apeluri pe Instagram la fanii BAS, de a redirecționa voturile pentru ea către Ruxi Opulență. Ea spune, ironic, că nu se va îmbolnăvi brusc și că va aștepta eliminarea.

Dorința arzătoare de a pleca acasă i s-a îndeplinit concurentei, spun surse, iar în cadrul galei de sâmbătă va fi anunțată că drumul ei stilistic în cadrul Bravo, ai stil! s-a încheiat.

Dragne este în discuții, mai spun sursele, cu producătorii Kanal D care i-au prezentat clauzele contractuale încălcate în urma distribuirilor mesajelor prezentate. Aceste încălcări ale regulamentului ar putea să o coste scump.

Nicoleta Dragne urmărește Rețete și Vedete: „Nu am fost eliminată!”

Concurenta Nicoleta Dragne a ținut să posteze un InstaStory în care să aducă lămuriri privind certurile ei cu producția, prezentate în exclusivitate de site-ul Rețete și Vedete. Ea neagă existența tensiunilor între ea și Kanal D, dar și faptul că a fost eliminată din concurs.

https://www.instagram.com/stories/nicoleta_catalina_dragne/2729393114607569189/

Dacă Rețete și Vedete a avut dreptate, urmează să vedem pe parcursul edițiilor de săptămâna aceasta, filmate săptămâna trecută. Între timp, mai multe surse din cadrul televiziunii confirmă, din nou, faptul că fosta ispită a avut mai multe discuții tranșante cu producția, din cauza comentariilor sale din mediul online.

Citește și: Mega scandal la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne atacă producția, după ce a terminat cu concurentele. Urmează să fie eliminată?