Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarația lui Irinel Columbeanu a contribuit la arestarea pedofilului Bogdan Drăghici. Ce i-a făcut fostului miliardar de la Izvorani

Declarația lui Irinel Columbeanu a contribuit la arestarea pedofilului Bogdan Drăghici. Ce i-a făcut fostului miliardar de la Izvorani
Avocatul Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA și-a incendiat mașina și a intrat în gardul Ambasadei Rusiei. Iată ce legătură a fost între el și Irinel Columbeanu.

După ce a primit 15 ani de închisoare pentru că și-a abuzat sexual fiica vitregă, Bogdan Drăghici s-a omorât, intrând cu mașina incendiată în Ambasada Rusiei de pe Șoseaua Kiseleff.

Declarația lui Irinel Columbeanu a contribuit la arestarea pedofilului Bogdan Drăghici. Ce i-a făcut fostului miliardar de la Izvorani

În exclusivitate pentru Playtech, Irinel Columbeanu a dat o declarație în care a mărturisit cum a fost la un pas să fie păcălit de Bogdan Drăghici. Totul se întâmpla în perioada divorțului de Monica Gabor. Fostul miliardar de la Izvorani, care vroia să obțină custodia fetiței, a fost abordat de Drăghici, care era și președintele asociației TATA, cea care apără drepturile taților în asemenea procese.

Avocatul i-a propus să doneze o sumă de bani asociației, însă miliardarul l-a refuzat. Când a văzut că nu are sorți de izbândă, Drăghici a întors foaia. În plus, acesta a avut cuvinte grele la adresa lui Columbeanu și a propus să fie decăzut din drepturile părintești. Dar avocatul a încercat același lucru și cu Monica Gabor.

„Am fost solicitat, ca și alții, pentru a se putea realiza profilul psihologic al acestuia”

„M-a contactat la câteva zile după ce s-a aflat de divorț, atât pe mine, cât și pe Monica. Mi-a cerut bani. Am declarat acest lucru și când m-am întâlnit cu reprezentanta Serviciului de Probațiune, fix cam în perioada în care începuse scandalul cu Gheorghe Dincă. Am întrebat dacă declarația mea a contribuit la condamnarea acestuia, dar mi s-a spus că am fost solicitat, ca și alții, pentru a se putea realiza profilul psihologic al acestuia. (…)

În afara faptului că a încercat să mă convingă să contribui și eu la finanțarea Asociației TATA, ca și pe alți tați care se aflau în curs de divorț, constatând că nu o fac, a solicitat ca președinte al Asociației, decăderea mea din drepturile părintești”, s-a destăinuit afaceristul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre