A amenințat și a hărțuit, iar acum anunță că se retrage. Divorțul l-a distrus

A amenințat și a hărțuit, iar acum anunță că se retrage. Divorțul l-a distrus
Vineri, surse apropiate de familia Kardashian au declarat pentru Page Six că „Ye” a fost, în sfârșit, de acord să se retragă după o serie aproape continuă de amenințări și atacuri la adresa fostei sale soții și a noului ei iubit, înainte de a adăuga că "pleacă pentru a primi ajutor".

Kanye West ar fi gata să înceteze campania sa intensă de hărțuire online împotriva lui Kim Kardashian și iubitului acesteia, Pete Davidson.

„De dragul copiilor lor, Kanye i-a spus lui Kim că nu va mai avea nicio apariție publică și nici nu va mai face declarații incendiare pe rețelele sociale, deoarece va pleca într-un loc anume, pentru a se însănătoși”, a declarat o persoană apropiată rapperului.

Actele de hărțuire au ajuns în instanță

Momentan nu este clar unde anume „va pleca” rapperul, dacă va intra într-un centru de tratament de vreun fel. Purtătorul de cuvânt al superstarului  a declarat presei că acesta „s-a angajat să aibă o relație sănătoasă de co-părinte împreună cu Kim și este concentrat pe creșterea copiilor lor”.

Kardashian West Christmas Card 2019
https://www.instagram.com/p/B6BOBW-g-qp/
Credit: Kim Kardashian West/Instagram

Hărțuirea lui Ye asupra fostei soții și a iubitului ei, comediantul Pete Davidson, a fost tulburătoare în ultimele câteva luni, cu numeroase acuzații – de la faptul că bruneta e o mamă rea, până la a spune lumii că și-a răpit proprii copii.

Ca răspuns la acțiunile din ce în ce mai intense ale lui Ye, Kardashian a depus documente în instanță, spunând că „își dorea foarte mult să divorțeze” și că „Kanye a pus pe rețelele de socializare o mulțime de dezinformări cu privire la problemele noastre private și la co-parenting, ceea ce a creat suferință emoțională”. Mai mult, ea a comentat recent și la postarea lui Ye pe Instagram despre presupusele ei încercări de a-l separa de copiii săi, scriind: „Te rog să încetezi cu această narațiune, ai fost aici în această dimineață să iei copiii de la școală”.

West îș amenință cu bătaie, Davidson îi trimite poze din patul fostei

Anterior, Ye l-a amenințat pe Davidson cu bătaia, în versurile unui cântec intitulat „Eazy”, și a amplificat atacul lansând un videoclip însoțitor în care poate fi văzut îngropând și decapitând o versiune din argilă a starului SNL. De atunci, au apărut capturi de ecran ale unei conversații prin SMS între cei doi. În mesaje, Davidson o apără pe Kardashian spunând că e „literalmente cea mai bună mamă pe care am întâlnit-o vreodată”.

„Am decis că nu te voi mai lăsa să ne tratezi în acest fel și am terminat cu tăcerea. Maturizează-te naibii”, i-a scris Davidson lui West.

„Lasă-mă să te ajut, omule. Și eu mă lupt cu probleme de sănătate mintală. Nu este o călătorie ușoară”, a mai scris Davidson, în timp ce s-a oferit să se întâlnească cu el „în privat, doar noi doi”.

„Nu trebuie să te mai simți așa. Nu este nicio rușine să ai parte de puțin ajutor. Vei fi atât de fericit și împăcat”, a mai spus comediantul în mesajele devenite publice. „Ceea ce îi faci familiei tale este periculos și îi va marca pe viață. Te rog să te ocupi de aceste probleme în particular, frate, te implor”, a conchis Pete Davidson.

Trebuie menționat că Davidson nu a fost chiar un sfânt în această ecuație. Până să ajungă să-i dea sfaturi înțelepte lui West, noul iubit al lui Kim Kardashian i-a trimis fostului ei soț o poză cu el în așternuturi, însoțită de mesajul „Sunt cu nevasta ta în pat”.