Viața neștiută a celui mai nonconformist rapper alb. Cum s-a ales Eminem cu două fete și un băiat

Viața neștiută a celui mai nonconformist rapper alb. Cum s-a ales Eminem cu două fete și un băiat
Acum nu mai e chiar nebunul din tinerețe, iar povestea adevărată a vieții sale întrece orice așteptare. Cei care nu îi știu familia, vor fi șocați. Eminem e tată de fete. Are o fiica biologică, una adoptată de la cumnata sa și mai are și o a treia, tot adoptată, care se declară... băiat.

Celebrul rapper, un tip cât se poate de nonconformist toată viața sa, a crescut trei fetițe – una a lui și alta adoptată de la sora fostei neveste, o femeie cu probleme cauzate de consumul de droguri. Decizia artistului a fost să salveze copila. Și a făcut-o. Mai târziu, a mai adoptat-o și pe fiica fostei sale neveste, Kim, dintr-o altă relație.

Eminem a fost unul dintre artiștii care au susținut un recital în pauza Super Bowl, cea mai importantă competiție sportivă din Statele Unite, eveniment consumat în urmă cu câteva zile. Rapperul a fost urmărit din tribune de fiicele sale, Hailie și Alaina.
Cea de-a 56-a ediție a Super Bowl, a fost câștigată de Los Angeles Rams, fiind al doilea trofeu din istoria echipei. Show-ul din timpul pauzei Super Bowl a devenit o tradiție. Starul american a urcat pe scena Stadionului SoFi alături de alte staruri ale muzicii rap, precum Dr. Dre, 50 Cent, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Snoop Dogg.

Eminem are trei copii, însă numai una din fete e copil biologic

Fiicele cele mari ale lui Eminem l-au urmărit din tribune. În acte ele sunt surori, în realitate sunt verișoare primare.
Hailie, în vârstă de 26 de ani, este singura fiică pe care Eminem o are cu fosta sa soție Kim Scott, în vârstă de 45 de ani. Tânăra a absolvit Universitatea de Stat din Michigan cu o diplomă în psihologie în 2018.  Ea este și singura fiică biologică a artistului.

În momentul în care tatăl său a urcat pe scenă, Hailie a postat câteva video-uri pe Instagram Story cu recitalul acestuia. Eminem a cântat „Lose Yourself”, melodia care i-a adus un premiu Grammy și un premiu Oscar în anul 2002.

Fiica lui Eminem este fashionistă recunoscută, fiind urmărită de peste 2,2 milioane de persoane pe Instagram. Ea a fost o persoană publică încă din copilărie. Tatăl său chiar a compus câteva piese inspirate de ea, printre care „Hailie’s Song”, lansat în 2002, „Mockingbird”, din 2004, precum și cel de-al nouălea album al rapperului, lansat în anul 2017. „Bineînțeles că suntem foarte apropiați”, a declarat tânăra în 2018 pentru Daily Mail.

Surorile – verișoare primare sunt apropiate ca vârstă

Eminem spune că e foarte mândru de ea. ”Când mă gândesc la realizările mele, acesta este probabil lucrul de care sunt cel mai mândru – faptul că am fost capabil să cresc copii”. Dar Hailie are și o soră. Care este, de fapt, verișoara ei primară. Alaina, în vârstă de 28 de ani, e fiica surorii mamei lui Hailie. Și ea a venit la concertul tatălui ei.

Alaina a fost crescută de Eminem și de fosta sa soție, Kim Scott, din 2002, tânăra fiind fiica biologică a surorii gemene a lui Kim. Adopția a avut loc după ce mama ei, Dawn, a devenit dependentă de droguri. Dawn a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 40 de ani, în urma unei supradoze de heroină, după ce a trăit pe străzi timp de doi ani. Eminem a vorbit despre relața lui cu Alaina în 2004, la doi ani după ce a adoptat-o. „Nepoata mea face parte din viața noastră încă de când s-a născut. Eu și Kim am crescut-o, a locuit împreună cu noi oriunde am fi fost”, a declarat el.

A treia fiică este băiat: Whitney  / Stevie

Eminem mai are un copil adoptat. E vorba de Whitney, 19 ani, care, în prezent își spune Stevie. Stevie este copilul biologic al fostei soții a lui Eminem, Kim Scott și al regretatului artist tatuator Eric Hartter. Kim l-a avut pe Stevie la șase luni după divorțul de celebrul rapper, în 2001. Între ei a fost o relație complicată.

Eminem l-a adoptat pe Stevie în 2005. Cuplul s-a recăsătorit în 2006, dar a divorțat din nou înainte ca anul să se termine.

Kim și Eminem s-au căsătorit inițial în 1999, pentru a continua cu un divorț urât doi ani mai târziu. S-au recăsătorit în ianuarie 2006, dar s-au despărțit din nou până în aprilie. Relația lor și ascensiunea lui Eminem la faima mondială au inspirat filmul său de succes, 8 Mile.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre