Simona Ionescu / Redactor Șef

Deea Maxer, mărturisiri despre familia noului iubit. Ce legătură este între Robert și copiii vedetei

Deea Maxer, mărturisiri despre familia noului iubit. Ce legătură este între Robert și copiii vedetei
Despărțirea de Dinu Maxer i-a schimbat viața Deei, care se eliberează tot mai mult de trecut și își trăiește viața așa cum știe mai bine.

Noul iubit se pare că e ceea ce trebuie și pe zi ce trece se apropie tot mai mult de copiii vedetei.

Cei doi au o relație de iubire de peste trei luni și au ajuns la un alt nivel al acesteia. Bărbatul are gânduri serioase și, ca dovadă, și-a prezentat iubita familiei. Iar cântăreața este extrem de încântată, mai ales de bunica iubitului.

Distracție în patru…

„Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a mărturisit Deea în emisiunea Teo Show.

Ce legătură este între Robert și copiii vedetei

Bărbatul care i-a șters lacrimile Deei Maxer a reușit să intre și în sufletul celor doi copii pe care aceasta îi are cu Dinu Maxer. Cei patru au ieșit în oraș, la distracție, iar bărbatul a redistribuit chiar și o fotografie în care apar toți, la care a pus și un comentariu: „Plimbare de seară și înghețată”. Dacă lucrurile vor merge tot așa în continuare, sursele spun că Deea are de gând să se mute împreună cu Robert, chiar dacă locuiește cu micuța ei.

Deea Maxer, fericită alături de noul iubit

Dinu nu a vrut să se căsătorească

După divorțul de fosta soție, Dinu a recunoscut că la început nu a vrut să audă de căsătorie, însă Deea a reușit să-l determine să vrea să-și întemeieze o familie. „Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii.

Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață. M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate.

Dinu Maxer încă își caută jumătatea

„Mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai”

Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultos al părinților mei. Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau.

Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile.”, a mărturisit Dinu Maxer, la Wownews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre