Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia a mărturisit trauma din copilărie care o face să se îmbrace doar în haine bărbătești. „Sunt o victimă”

Delia a mărturisit trauma din copilărie care o face să se îmbrace doar în haine bărbătești. „Sunt o victimă”
E frumoasă, talentată, arată foarte bine, dar Delia nu renunță să poarte haine cu câteva numere mai mari. Cântăreața are și o explicație, în legătură directă cu copilăria.

În timp ce alte vedete nu știu cum să fie mai sexy, Delia încearcă să-și acopere corpul cât se poate mai mult. Dar a explicat și care e motivul pentru care preferă haine cât se poate de largi.

„Pentru mine hainele sunt o formă de protecție. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil”

Delia spune că hainele reprezintă pentru ea „o formă de protecție”, în plus a fost mereu adepta comodității.

„Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate.

Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia într-un podcast.

Câți bani are Delia

Delia câștigă foarte bine din concerte și are grijă să nu arunce banii pe lucruri nefolositoare. Cântăreața a mărturisit recent că reinvestește banii pe care-i câștigă, iar „profesor” la acest capitol este soțul său, Răzvan, care știe foarte bine cum se fac afacerile.

A renunțat la terapie

Cu ceva timp în urmă, Delia a acceptat să meargă la terapia, dar după doar două ședințe a renunțat. Motivul? Psihologul i se părea că îi plânge de milă.

„Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: Vai, sărăcuța. Era femeie.

Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok“, a spus Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri