Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, atac dur la adresa unui celebru actor. Artista îl judecă pentru vârstele iubitelor lui

Delia, atac dur la adresa unui celebru actor. Artista îl judecă pentru vârstele iubitelor lui
Așa cum ne-a obișnuit, Delia adoră vacanțele și nu ratează nici o ocazie să le arate și fanilor pe unde umblă.

Delia profită de orice moment liber și fuge alături de soțul său cât mai departe de casă. Unde au ajuns recent cei doi soți.

Delia i-a dat peste nas lui Leonardo di Caprio. Ce a deranjat-o pe celebra cântăreață

Jurata de la iUmor a vizitat zeci de locuri greu de descris în cuvinte până acum, iar acest lucru o face fericită. De data asta, Delia n-a mai urcat pe vârful munților, ci a vizitat celebrul muzeu de ceară Madame Tussauds. Vedeta s-a fotografiat lângă celebrele figurine, printre care și cea a lui Leonardo DiCaprio.

Pentru că e la curent cu știrile, cântăreața n-a putut să se abțină și a făcut și un mic comentariu, ce-i drept, acid, la adresa actorului, care nu vrea să aibă iubite mai mare de 25 de ani. „Bagă-mă în seamă… Am 18 ani!”, au fost cuvintele Deliei.

Vedeta vrea să aibă o viață liniștită

Chiar dacă e una dintre divele României, dincolo de luminile scenei, Delia își dorește să aibă o viață liniștită, așa că a luat o hotărâre. Nu mai vrea să facă nici o fotografie cu vreun fan dacă nu are chef. ”Ieri am zis primul nu… la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută! A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm.

Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e… hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.

În mare parte, am o stare de anxietate

Pe de altă parte, invitată în podcast-ul lui Codin Maticiuc, artista a recunoscut că e mereu anxioasă, stare pe care încearcă să o țină sub control. ‚Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal.

Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta. În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a explicat Delia invitată în podcastul lui Codin Maticiuc.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre