Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai fără farduri, lângă un bărbat tânăr și frumos

Denise Rifai fără farduri, lângă un bărbat tânăr și frumos
Ce să fie? Jurnalista Denise Rifai este incisivă, ”băgăreață” când vine vorba despre politicieni. Iat-o fără machiaj, fără întrebări la ea! Prima fotografie lângă un bărbat, care mai e și tânăr și frumos!

Realizatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” s-a pozat alături de un bărbat misterios. Spune că este ”unul dintre cei mai faini” oameni pe care i-a cunoscut. Ce să fie?

Denise Rifai fără farduri, lângă un bărbat tânăr și frumos

Denise Rifai a publicat pe Instagram o imagine cu Sia, ”unul dintre cei mai faini oameni” pe care jurnalista îi cunoaște. În imagine cei doi zâmbesc, iar vedeta de la Kanal D este naturală, fără machiaj. Sia, bărbatul alături de care s-a fotografiat este trainer la un club de echitație, lucru care poate însemna că vedeta practică acest sport.

„El este Sia! Și este unul dintre cei mai faini oameni pe care-i cunosc”, a scris Denise Rifai pe Instagram, alături de fotografie. Frumoasa și incisiva jurnalistă nu dă alte amănunte, dar e limpede că e vorba de un bun prieten și nu de un iubit.

Amintim faptul că Denise Rifai a fost surprinsă recent de fotoreporterii EVZ la o benzinărie. Aceasta nu a oprit pentru a-și alimenta mașina. Și-a luat o cafea, băutură de care chiar ea a declarat că este dependentă.

Denise Rifai a publicat pe Instagram o imagine cu Sia, ”unul dintre cei mai faini oameni”

Cu cine ar face pasul cel mare?

Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la kanal D, a vorbit recent într-un interviu despre aspecte mai puțin cunoscute din viața ei. Jurnalista a răspuns unei întrebări inedite: cum vede ea bărbatul ideal.

„Un bărbat trebuie să fie generos, sportiv și mai deștept decât sunt eu. Atunci când pun capul pe pernă, să știu că el are răspunsurile întrebărilor la care eu mă împotmolesc. Trebuie să fie puternic. Un bărbat pe care eu l-am iubit foarte mult îmi spunea că la volan nu pot fi doi oameni, pentru că mașina ajunge în șanț.

Și atunci, locul este al lui. El trebuie să fie atât de competent și de frumos, atât ca om, cât și ca bărbat, încât eu să pot să mă las lui, să pot avea încredere că el conduce așa cum trebuie”, a spus jurnalista.


Denise Rifai a dat lovitura. Vedeta este în culmea fericirii

Denise Rifai a recunoscut care e marea ei slăbiciune

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre