Denise Rifai a dat lovitura. Vedeta este în culmea fericirii

Denise Rifai a dat lovitura. Vedeta este în culmea fericirii
Recent, Denise Rifai a primit cea mai bună veste. Fanii acesteia au sărit în sus de bucurie.

Ce se va întâmpla începând de săptămâna viitoare cu emisiunea prezentată de Denise Rifai? Toți cei care o iubesc sunt alături de ea.

Denise Rifai a dat lovitura. Vedeta este în culmea fericirii

De când a intrat pe Kanal D, emisiunea prezentată de jurnalista Denise Rifai a făcut audiențe din ce în ce mai bune. A fost un motiv întemeiat pentru ca mai marii televiziunii să ia o hotărâre care a bucurat-o enorm pe vedetă. Drept urmare, începând de săptămâna viitoare, 40 de întrebări cu Denise Rifai urmează să fie difuzată cu o jumătate de oră mai devreme. Așadar, de marți 27 iulie, veți putea să o urmăriți pe jurnalistă și invitații săi de la ora 22.30.

Ce rol au avut fanii

Această schimbare neașteptată a venit ca urmare a audiențelor mari, dar și a dorinței și cererii fanilor emisiunii. Aceștia au scris în multe rânduri pe rețelele de socializare că își doresc ca emisiunea prezentată de Denise Rifai să fie difuzată la o oră cât mai aproape de prime-time. Iată că dorința le este împlinită.

A întrecut Antena 1

La ultima emisiune din data de 21 iulie 2021, românii au stat cu ochii doar pe Denise Rifai. 40 de întrebări a avut un rating de invidiat și în anumite momente a depășit Antena 1, dar și ProTV. Începând de săptămâna viitoare, vor fi de altfel multe alte schimbări la Kanal D.

Sursă foto: TVMania

Recomandarile noastre