Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai îi dă peste nas Andreei Esca. Umilință totală după ce amândouă l-au intervievat pe George Simion – Video

Denise Rifai îi dă peste nas Andreei Esca. Umilință totală după ce amândouă l-au intervievat pe George Simion – Video
Situație fără precedent în presa românească. Denise Rifai a fost deranjată de Andreea Esca și a taxat-o. Ce s-a întâmplat între cele două personalități media.

Denise Rifai a atacat-o subtil pe colega de la ProTV, Andreea Esca. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în presa românească.

Denise Rifai: „Și nouă ne plac întrebările noastre”

Cu ceva timp în urmă și Denise Rifai și Andreea Esca au susținut un interviu cu George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale.

Ca un făcut, câteva întrebări pe care cele două prezentatoare i le-au adresat politicianului au fost aproape identice, iar acest lucru a deranjat-o pe Denise Rifai.

Pe contul său de socializare, vedeta Kanal D i-a dat peste nas divei de la ProTV. „Și nouă ne plac întrebările noastre”, a fost mesajul lui Denise Rifai.

Prezentatoarea de la Kanal D, la un pas să fie colegă cu Andreea Esca

Invitată în podcast-ul „Altceva”, cu Adrian Artene, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a mărturisit că în perioada în care era studentă la ASE, a fost la un pas să lucreze la ProTV, alături de Andreea Esca.

„Pentru mine TVR este super importantă ca televiziune”

 „Pentru mine TVR este o televiziune strategică. Pentru mine TVR este super importantă ca televiziune. Toate dispar dacă pică cablul, mai puțin TVR.

Primul meu e-mail, aveam 19 ani, n-am spus asta niciodată, nimănui. Trebuia să fac un internship, eram studentă la ASE, dar aveam un curs și trebuia să fac un internship și m-am înscris la PRO TV”, a mărturisit Denise Rifai.

Denise Rifai: „Era plecată în Italia când m-au sunat ei”

Emisiunile politice, pasiunea lui Denise Rifai

Acest lucru nu a fost posibil pentru că atunci când a fost sunată de reprezentanții ProTV, Denise era plecată în Italia și nu puteau aștepta până se întorcea în țară.

„Eu îmi doream, pentru mine erau Andreea Esca și PRO TV. Și am scris acolo, m-au chemat pentru internship, dar eram plecată la un curs, pentru că eu ca studentă sunt și am fost o tipă…

Mie îmi place să explorez, să caut și să citesc, plecam la tot felul de cursuri. Și eram plecată în Italia când m-au sunat și ei nu aveau timp până ajungeam eu”, s-a destăinuit prezentatoarea Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri