Simona Ionescu / Redactor Șef

Designerul lui Carmen Iohannis ne spune cum să ne îmbrăcăm de sărbători. „Matase și UGG-uri”

Designerul lui Carmen Iohannis ne spune cum să ne îmbrăcăm de sărbători. „Matase și UGG-uri”
Apreciate de unii, criticate de alții, ținutele Andreei Tincu, specialistul care o îmbracă pe Carmen Iohannis sunt căutate de lumea bună.

Se mândrește de colaborarea cu Carmen Iohannis dar și cu prezentările de modă de pe catwalk și e convinsă că va face și mai multe lucruri bune pentru doamne de acum înainte.

Designerul lui Carmen Iohannis ne spune cum să ne îmbrăcăm de sărbători

Într-un interviu pentru Unica, Andreea Tincu, designerul care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis le-a dat doamnelor sfaturi importante privind hainele pe care să le îmbrace de Crăciun și Revelion. De asemenea, specialistul menționează și ce nu trebuie să lipsească anul acesta din garderoba unei femei.

„Roșul este, cu siguranță, un must have”

„Investiți într-o ținută pe care o mai puteți purta și la alte ocazii. Alegeți materiale care nu se șifonează, culori care vă luminează tenul și vă conferă o stare de bine, roșul fiind, cu siguranță, un Must Have. Nu recomand să testezi linii în care să nu vă simțiți confortabil. Un Da hotărât noutăților, atâta timp cât vă simțiți bine în ele. (…) Puloverul de cashmire, Eșarfa de mătase, cizmele Ugg”, a declara designerul.

Prima Doamnă este deschidă sugestiilor

Cât privește colaborarea cu soția președintelui Klaus Iohannis, designerul spune că discută cu aceasta întotdeauna înainte de a începe să creeze un model. “Prima Doamnă are un stil feminin minimalist, similar tuturor Primelor Doamne din întreaga lume.

Fiecare ținută are la bază un anumit cod vestimentar, uneori mai relaxat decât era in trecut, o cromatică stabilită de comun acord și anumite tipare, verificate în ani. Cum se implică soția președintelui în alegerea ținutelor? Prima Doamna este deschisa sugestiilor, cunoaște tendințele și discutăm în avans orice model”, mai spune specialistul.

Cătălin Botezatu a fost singurul care a criticat ținutele Primei Doamne

Cât privește momentele în care hainele purtate de Carmen Iohannis au fost criticate, Andreea Tincu afirmă că singurul cârcotaș a fost Cătălin Botezatu. „Ținutele create de mine nu au fost criticate offcial de critici de moda. Într-adevăr, Cătălin Botezatu a fost singurul care și-a exprimat anumite păreri referitoare la ultimele ținute.

Le-am perceput exact cum au fost, păreri personale, fără o baza reala. Personal, am sesizat de multe ori la colegi designeri anumite greșeli. Sunt designeri care nu au nici o pregătire și se numesc designeri printr-un context anumit, dar am preferat să las criticilor de modă aceste comentarii. Daca ei nu le fac, atunci aceasta nu mai este problema mea”, a comentat specialistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre