Simona Ionescu / Redactor Șef

Destin incredibil. Soțul Danei Roba va fi supravegheat de noul ei iubit?

Destin incredibil. Soțul Danei Roba va fi supravegheat de noul ei iubit?
Cu două luni de zile în urmă a fost la un pas de moarte, acum Dana Roba are fluturi în stomac. A recunoscut că are iubit, iar relația merge din ce în ce mai bine. Din informațiile noastre, bărbatul lucrează la penitenciar.

Dana Roba se recuperează din ce în ce mai mult, lucrează, are grijă de fetițele sale și are lângă ea un bărbat care o respectă. Problemele de sănătate există și încă vor exista mult timp, dar viața merge înainte și Dana se vrea puternică. Bruneta a recunoscut recent că și-a făcut iubit.

Și dacă nu demult a fost văzută în public cu un bărbat pe nume Beniamin, acum Dana a recunoscut că au devenit un cuplu, mărturisind că partenerul a cucerit-o la spital când venea foarte des și avea grijă de ea. Într-un interviu, a povestit că se cunoscuseră în urmă cu 14 ani, dar atâta tot. El s-a căsătorit, iar acum este divorțat. Din informațiile noastre, Beniamin este angajat la penitenciar. Va ajunge oare să-l supravegheze în pușcărie pe Daniel Balaciu, soțul care a lovit-o bestial pe Dana cu ciocanul?

Ea are în luna septembrie primul termen al divorțului de soțul care a mutilat-o și care acum e închis în penitenciar.

„Omul ăla venea la spital, îmi aducea flori, mâncare, îmi dădea să mănânc”

„Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Dana Roba și noul iubit

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a spus Dana Roba.

Cei doi s-au reîntâlnit după 14 ani

Dana și Beniamin se știau de multă vreme și s-au revăzut după 14 ani, la spital… Dana recunoaște că familia ei nu prea a fost de acord cu relația cu Beniamin, dar se pare că nu o interesează ce spun alții.  „Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe.

Dacă totul merge bine în relația cu Beni, fac și un copil, dacă vrea Dumnezeu, cu tot dragul. (…) La mine sunt însă mici șanse să mai rămân însărcinată. Eu am avut trompele legate, apoi le-am dezlegat. Și cu Daniel nu am rămas niciodată după. A fost un semn, îți dai seama ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi rămas cu trei copii, din care unul mic”, a mai spus cea mai cunoscută make-up artist din Timișoara .

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre