Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii de la nunta Cătălinei Ponor, unde mirele a venit călare. Imagini fabuloase cu marile gimnaste ale României

Detalii de la nunta Cătălinei Ponor, unde mirele a venit călare. Imagini fabuloase cu marile gimnaste ale României
Gimnasta cu cele mai multe medalii obținute la competiții și la olimpiade, Cătălina Ponor, a dat adunarea printre colegele de breaslă. A făcut nuntă mare, sâmbătă, și le-a vrut alături pe toate.

Constănțeanca ce a impresionat în lumea sportului într-o perioadă de aur, în care țara noastră câștiga, prin aportul atleților, medalii pe bandă rulantă, s-a măritat sâmbătă cu actorul Bogdan Ristea Jianu. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, cu puțin înainte de Crăciun. Iar acum a fost găsit momentul potrivit pentru ca olimpica să îmbrace rochia albă de mireasă, alături de băieții ei.

Mirele a mai fost căsătorit

Bogdan Jianu Ristea are 50 de ani, este actor şi regizor. El și-a cerut aleasa în căsătorie în 2020, cu un inel cu diamante. La momentul respectiv, Cătălina a fost atât de impresionată încât a postat o fotografie cu splendida bijuterie. „Astăzi, am avut cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus «Da» omului cu care vreau să-mi petrec restul vieții cu dragoste. Te iubesc, Bogdan Ristea Jianu!”, a fost mesajul pe care Cătălina Ponor l-a postat pe Instagram, în limba engleză.

Cătălina și Bogdan sunt deja părinții unui băiețel, Vlad

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu formează un cuplu de aproximativ cinci ani. În trecut, el a mai fost căsătorit, cu Julia Chelaru, componenta trupei Exotic. Mariajul lor a durat 10 ani. Bogdan Jianu Ristea a jucat rolul lui Dracula în lungmetrajul Coroana. A mai jucat şi în filme ca „Vine Poliţia”, „Hunted”, „What about love”.

Mirele a descins călare la a doua sa nuntă

Și Cătălina Ponor a fost într-o relație de lungă durată. Sportiva a avut o relaţie de patru ani cu gimnastul portorican Tommy Ramos. Și acesta o ceruse în căsătorie, iar sportiva a acceptat, cei doi fiind logodiți până în 2015, când s-au despărțit. Extrem de discretă cu detaliile din viața persoanală, Cătălina Ponor a confirmat relația cu regizorul abia la începutul anului 2020, într-un interviu. Cei doi se cunosc de 14 ani și iubesc deopotrivă caii și câinii.

Mirele, actorul Bogdan Ristea Jianu, și-a făcut apariția călare la nunta sa

Cum mirele e călăreț pasionat, nu a putut rata ocazia să apară călare la propria nuntă, în timp ce mireasa lui a venit într-o caleașcă la cununia religioasă unde Daniela Silivaș a fost domnișoară de onoare.

Marile gimnaste ale României au venit special la nunta Cătălinei

Vedeta Jocurilor Olimpice de la Seul a venit special din Statele Unite pentru nuntă. „M-a rugat foarte frumos să fiu domnișoară de onoare și, bineînțeles, am spus da!”, a declarat Daniela Silivaș.

Toate gimnastele de aur ale României au venit la nunta Cătălinei Ponor

La nunta Cătălinei au fost prezente, pe lângă Daniela Silivaș, alte nume mari ale gimnasticii, precum Andreea Răducan, Sandra Izbașa sau Monica Roșu. Evident, nu au putut lipsi celebrii antrenori care au format lotul de aur al gimnasticii românești, Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Eveniment 2 în 1: a fost nuntă și botez

Imediat după cununia părinților, pruncul lor a fost și el creștinat. Pe băiețel îl cheamă Vlad și, așa cum, se vede din foptografii, s-a distrat bine la nunta celor care i-au dat viață. el a stat în brațele tatălui, la primirea oaspeților, și a dansat cu acesta, la petrecerea ce a urmat.

După botez, micul Vlad a dansat și el la petrecere

„A fost emoționant și la botezul celui mic. Un băiețel minunat și foarte cuminte. Să le traiască și să fie sănătoși!”, a declarat Andreea Răducan, jurnaliștilor de televiziune.

Cătălina Ponor, cinci medalii la Jocurile Olimpice

Constănțeanca legitimată la CS Farul a început gimnastica la vârsta de patru ani. În 2002, le-a atras atenția antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang, fiind selecționată în lotul național. Ponor a obţinut cinci medalii la Jocurile Olimpice, dintre care trei de aur în 2004, la Atena, la bârnă, sol şi cu echipa, palmaresul său cuprinzând şi cinci medalii la Mondiale, precum şi opt la Europene.

Cătălina Ponor este gimnasta cu cele mai multe medalii obținute la competiții și la olimpiade

Cătălina Ponor este una dintre cele mai premiate gimnaste din România. Are în palmares nu mai puţin de 34 de medalii, câștigate la competiţiile importante la care a participat. Dintre acestea, nu mai puţin de 19 au fost de aur. Ea a câștigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004. În anul 2012, gimnasta româncă și-a adăugat în palmares o medalie de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. Mai are un aur mondial în 2004 şi nu mai puţin de opt medalii de aur câștigate la campionatele europene.

Surse foto: Instagram, capturi video ProSport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre