Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii halucinante din ziua mutilării Danei Roba. Soțul a atacat-o de față cu fiicele lor

Detalii halucinante din ziua mutilării Danei Roba. Soțul a atacat-o de față cu fiicele lor
După o lună, Chantal și Celine, fiicele danei Roba, și-au văzut mama. A fost un șoc pentru ele, o știau cu păr lung, iar acum e tunsă în cap cu mașina. I-au văzut și rănile de pe cap și au cerut explicații. Deși au văzut multe.

Presa a scris că fiicele Danei Roba erau la bunicii paterni în momentul în care fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost atacată, cu un ciocan, de soțul său, de care urma să divorțeze în câteva zile. Daniel Balaciu, fost jandarm și arbitru de Liga 5, care visa să devină antreprenor dar nu a avut succes, și-a atacat soția din răzbunare, după cum a recunoscut în fața polițiștilor. Acesta nu voia să îi dea viitoarei foste soții șansa la o viață fericită, fără el, singură sau alături de alt bărbat.

A pus mâna pe ciocan și a tocat-o. I-a dat în cap, ca să îi distrugă chipul de o frumusețe demnă de revistele de modă, și i-a dat peste mâini, ca să o pună în imposibilitatea de a mai lucra. A reușit: craniul femeii e spart și deformat, cicatricile de pe față sunt lungi și urâte. Frumoasa are chip de Frankenstein acum. Iar degetele mâinilor sunt toate rupte de la loviturile de ciocan. Deget cu deget. Iar la toată oroarea aceasta au participat și fetițele cuplului.

Fiicele Danei au văzut cum a fost lovită aceasta, cu ciocanul

Make-up artistul susține că atunci când le-a luat pe fetițele ei de la socri a aflat că micuțele au fost de față la fapta tatălui lor. Dana Roba își va spune povestea, azi, la Acces Direct. „Acest incident macabru m-a lăsat mutilată pentru toată viața. Având răni în suflet cât și fizice. În acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul ca nu le pot lăsa să trăiască fără mama.

Dana Roba e optimistă alături de fiicele ei: ele îi dau fosță să lupte

Am încredere in justiție și cred ca orice judecător care va judeca acest caz, va fi empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile. Când am fost după fete am avut încă un șoc când fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor.

Fetițele sunt traumatizate: au asistat la bătaia cruntă de acum o lună

Acest monstru au lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru”, a scris Dana Roba, pe contul ei personal de Instagram.

Dana Roba are nevoie de noi intervenții chirurgicale

Dana Roba este încrezătoare că va reuși să adune banii necesari pentru a parcurge cele trei operații chirurgicale de care are nevoie. „Acum mă refac ușor și mai am nevoie de încă 3 operații chirurgicale. 2 pentru reconstrucția feței și una la mâna dreaptă, pentru că am toate degetele rupte și am ambele mâini în ghips. Regret amarnic și sunt foarte necăjită că nu pot lucra.

Voi lupta pentru copiii mei și consider că Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie în viață și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine pe care le iubesc enorm de mult. Vă iubesc și mă gândesc la voi”, a scris Dana Roba, pe rețelele de socializare.

Ea a mai povestit că omul care a mutilat-o, soțul ei Daniel Balaciu, i-a furat toți banii pe care-i avea în casă – 20.000 de euro – strânși pentru a-și cumpăra o mașină și 8.000 de euro, taxele pentru școala fetițelor. Dana a vorbit și despre ce s-a întâmplat acasă, după măcel.

„L-am chemat pe fratele meu și a zugrăvit, pentru că pereții erau plini de sânge. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap”,  a povestit aceasta.

Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu, soțul care a zdrobit-o cu ciocanul

Grozăvia din apartamentul soților Balaciu s-a petrecut în noaptea de 4 iunie. A doua zi, judecătorul a emis mandat de arestare pentru Daniel Balaciu, fost arbitru de fotbal, pentru 30 de zile. Azi a fost dus la prelungirea mandatului. Instanța i-a mai dat încă 30 de zile de arest. Iar după audierea Danei Roba Balaciu, procurorul ar putea schimba încadrarea faptei comise de soț.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre