Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii picante despre amantul momentului. Ce e, de fapt, iubitul Andreei Bălan

Detalii picante despre amantul momentului. Ce e, de fapt, iubitul Andreei Bălan
Noi detalii din viața cuplului momentului ies la iveală. Relația ar dura de ceva vreme dar, până acum a fost ținută la mare secret, de către protagoniști. Când a devenit Tiberiu Argint înlocuitorul lui George Burcea?

Detaliile divorțului dintre cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea au fost subiect de dezbateri largi în lumea mondenă autohtonă. După o nuntă de vis pe o plajă din California, în 2017, cuplul cu două fetițe adorabile a pus punct relației, și asta deloc în cele mai civilizate condiții.

S-a spus că el lipsea cu zilele de acasă, că îi vorbea urât, chiar de față cu copilele, părinții sau bona. În final s-au vehiculat și informații privind consumul de droguri. Andreea Bălan a depus de curând actele pentru divorț și cere custodia fetițelor. În plus, a declarat că nu e dispusă ca acestea să le cunoască pe iubitele tatălui: ”Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”.

Petrecere la Yuva

Week-end-ul acesta blondina s-a afișat fără să se mai ascundă cu iubitul ei. Cel alături de care, așa cum au declarat prietenii cuplului pentru Cancan.ro, vedeta a trecut cu brio peste necazurile despărțirii este Tiberiu Argint, manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Noul iubit al vedetei are o situație financiară foarte bună.


Foto. Cum arată de fapt noul iubit al Andreei Bălan

#blacklivesmatter acum 45 de ani. Ce gest a făcut Ilie Năstase


Acesta este arhitect de profesie, absolvind Colegiul Tehnic de Arhitectura ”I.N. Socolescu și apoi cursurile Facultății de Arhitectură, arată Viva.ro. Pe lângă compania la care lucrează, Tiberiu Alexandru Argint, după cum apare în actele de identitate, este împlicat și în alte afaceri de succes. El are aceeași vârstă cu noua sa iubită, 36 de ani. Și îi place mult să fumeze, dovadă numeroasele fotografii de pe social-media în care are țigări în mână.

Relația durează de trei săptămâni

Conform apropiaţilor, cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni. Prietenii Andreei au confirmat, pentru aceeași sursă, că relația e cât se poate de serioasă, din moment ce tânărul le-a întâlnit deja și pe fetițele Andreei. Aceștia au mai pus și că vedeta ar fi apelat la o perucă atunci când și-a vizitat iubitul acasă, într-un apartament situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală, pentru a nu fi recunoscută de vecini sau pe stradă.

În urmă cu patru zile, cuplul a petrecut o noapte de pomină pe plajă, la clubul Yuva din Vama Veche. Cei doi amorezi au fost surprinşi sărutându-se pasional și îmbrățișându-se tandru în timpul petrecerii. Cei doi îndrăgostiți au plecat de la petrecere cu mașina cântăreței, un Range Rover. Ei au fost fotografiați ținându-se de mână în timp ce se plimbau prin stațiune.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Cancan.ro și Instagram / Tiberiu Argint

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre