Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii picante despre despărțirea Vivianei Sposub de George Burcea. Cum și-au împărțit lucrurile

Detalii picante despre despărțirea Vivianei Sposub de George Burcea. Cum și-au împărțit lucrurile
Vestea despărțirii lui George Burcea de Viviana Sposub după trei ani de iubire pătimașă i-a uimit pe toți. Separarea a intervenit brusc.

Când toată lumea se aștepta să o ducă în fața altarului, George Burcea și Viviana Sposub au ales să meargă pe drumuri diferite.

Când cei doi au renunțat la tot în România și au plecat în America, erau extrem de fericiți și își făceau multe planuri. Ba chiar, spun sursele Cancan, au trăit cu speranța că vor fi distribuiți împreună în același film. Dar norocul nu a fost de partea lor. Se pare că „divorțul” s-a produs în urma unei discuții și au decis să ia o pauză în relație. Iar când s-au întors în România, fiecare s-a mutat separat.

„George și Viviana au plătit luni bune chirie la fostul apartament, desi ei se mutaseră în America. Pentru că nu aveau unde să-și lase toate lucrurile achiziționate în timpul relației lor, dar și pentru că-și doreau un loc al lor, sigur, în care să se întoarcă acasă. Niciunul nu se gândea la vreo despărțire.

Viviana Sposub a sperat să-și găsească de lucru în America

„George avea propriul său agent în America, în timp ce Viviana nu-și găsea locul”

Viviana își luase special viza de turist, chiar cu câteva zile înainte de plecare, pentru a-l însoți pe George, peste Ocean. Ambii au fost tare fericiți când și ea a primit ok-ul de a intra în America. Lucrurile s-au schimbat însă după câteva luni. George avea propriul său agent în America, în timp ce Viviana nu-și găsea locul.

N-a avut noroc ca totul să meargă așa cum și-ar fi imaginat și dorit. Cum George urma să petreacă și vacanța de o lună cu fetele sale și în același timp să onoreze și invitația de a preda din nou la tabăra lui Cezar Ouatu, ei s-au întors în România, deciși ca fiecare să se mute separat”, au spus sursele.

George Burcea o vrea înapoi pe Viviana Sposub?

„N-a luat nimic cu el, nici măcar o furculiță”

De asemenea, sursele spun că George și-a luat cu el doar lucrurile personale, altceva nimic. „Viviana a fost prima care și-a găsit o locuință. Mai micuță decât cea din zona Piața Alba Iulia, unde a locuit o bună perioadă cu George. Dar și cu o chirie mai mică.  La scurt timp, George a închiriat și el un apartament, prin intermediul unui prieten, la Piața Romană, cam la același preț însă, cu cel în care a stat cu Viviana, dat fiind faptul că-i ultra central.

Nu a vrut să ia nimic cu el, nici măcar o furculiță. A lăsat toate oalele acolo, pentru că el era cel care gătea cel mai mult. S-a dus apoi și și-a cumpărat altele. Până să se mute, a dormit și la un amic de-al său”, mai spun sursele. Se pare însă că George nu a scos-o din suflet pe iubita sa și și-ar dori să se împace, dar îl împiedică orgoliul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre