Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii tulburătoare despre moartea tinerei DJ Lalla. Ce s-a întâmplat cu o lună în urmă

Detalii tulburătoare despre moartea tinerei DJ Lalla. Ce s-a întâmplat cu o lună în urmă
Apar detalii cutremurătoare despre moartea DJ Lalla. Tatăl artistei a povestit ce i s-a întâmplat fetei sale cu doar o lună în urmă.

Tatăl tinerei DJ Lalla, găsită moartă pe o viață pe o plajă din Mamaia, a dat detalii îngrozitoare despre moartea fiicei sale. Acesta spune că e posibil ca fiica lui ar fi fost în depresie sau e posibil să fi consumat mai mult alcool atunci când s-a întâmplat nenorocirea. În plus, tatăl artistei susține că fiica lui a avut probleme cu o lună în urmă, când a fost și internată în spital, și făcea ședințe de terapie cu un specialist. Apropiații spun că un deces în familie ar fi afectat-o foarte grav, alții că relația ei cu iubitul nu mergea bine, iar în urmă cu câteva zile venise la mare, la un prieten pe care-l cunoscuse pe internet ca să se liniștească.

DJ Lalla a recunoscut că se luptă cu depresia

Laura Roșca, cunoscută ca Lalla, era cântăreață, DJ, dar și vlogăriță. În ultima perioadă a recunoscut pe pagina ei de socializare că încearcă să țină în frâu depresia și postase zeci de filme motivaționale. Anchetatorii au mai multe ipoteze privind moartea femeii care a fost identificată de autorități după tatuaje și brățara pe care o purta. E posibil să se fi înecat, la fel cum e posibil să se fi sinucis, dar nu e exclusă nici varianta unei crime.

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.

Colegii și prietenii Laurei o plâng pe tânără

Vestea a venit că un șoc în lumea artistică. Chiar dacă vorbea de tristețe, de noi începuturi și de dorința de a fi fericită, DJ Lalla nu era singură pe lume. Sute de mesaje demonstrează postum acest lucru. „Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun, colega!!”, a fost mesajul lui Horațiu Cuc, membru al trupei Noaptea Târziu.

Detalii despre moartea tineri DJ Lalla. Sursă foto: Antena 3

La rândul său, solistul trupei Deep Central, Doru Todoruț a povestit că nu poate ieși din starea de șoc de când a auzit ce s-a întâmplat cu DJ Lalla:  „Tocmai am primit o veste care m-a lăsat perplex… DJ Lalla este femeia găsită moartă pe plajă, în Mamaia. Ne cunoșteam de mulți ani. Am participat la câteva evenimente împreună… 34 ani. Condoleanțe familiei!”.

Laura a fost găsită moartă pe plajă de o turistă

Trupul neînsuflețit al Laurei a fost găsit în zona de cluburi a stațiunii Mamaia de o turistă care se plimba pe plajă. Inițial, femeia a crezut că e vorba de un manechin, dar când și-a dat seama ce se întâmplă, a anunțat imediat 112. Salvamarii susțin că era jumătate în apă, jumătate pe nisip și purta doar lenjeria și un tricou imprimat cu sigla unei firme de cafea cunoscute. Trupul Laurei a fost luat la INML pentru necropsie. Acesta nu prezenta urme de violență.

Tânăra s-a iubit cu un prezentator de la Prima TV

Cât privește viața amoroasă a tinerei, se știe că ani buni s-a iubit cu un prezentator cunoscut de la Prima TV. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza geloziei bărbatului. Ciudat este un mesaj pe care DJ Lalla l-a postat pe contul său de socializare: „Eu eram premiul tău”. Poliția din Constanța face cercetări în acest caz.

Mama a fost chemată la morgă

Laura era originară din Turda, județul Cluj. În cursul acestei dimineți, mama ei a sosit la morgă ca să-și recunoască fiica și apoi să-i ridice trupul pentru înmormântare. După recunoaștere a mers la o firmă de pompe funebre pentru a pregăti cele necesare transportului spre Cluj și înmormântare.

Poliția a deschis dosar de moartă suspectă, așteaptă raportul medico-legal, care va stabili și dacă tânăra consumase alcool, medicamente sau alte substanțe, și va face cercetări pentru stabilirea adevărului.

Up Date: Medicul legist a stabilit cauza morții: înec. Analizele pentru consumul de substanțe vor dura circa trei săptămâni. Deocamdată, nu există suspiciuni de crimă, dar ancheta nu este închisă. Probabil nu se va știi niciodată dacă Lalla s-a sinucis sau a intrat în zori în apă, când a spus unui prieten că se duce să admire răsăritul, și a fost trasă de curenți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre