Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica Dăncilă, cu ochii roșii și într-o stare ciudată. Detaliul pe care nu l-a observat nimeni

Viorica Dăncilă, cu ochii roșii și într-o stare ciudată. Detaliul pe care nu l-a observat nimeni
Viorica Dăncilă a ieșit din conul de umbră. Fostul politician a făcut o postare pe contul de socializare, de sărbătorile pascale.

Dacă înainte numele său era pe buzele tuturor, abia dacă se mai vorbește de Viorica Dăncilă. Ce face acum fostul politician.

Detaliul pe care nu l-a observat nimeni. Viorica Dăncilă, cu ochii mai roșii ca ouăle de Paște

Viorica Dăncilă le-a făcut o surpriză fanilor săi. Fostul prim-ministru al României a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii în care apare ținând în mâini un coș cu ouă vopsite. Din ceea ce se vede din postare, Viorica Dăncilă a petrecut Învierea Domnului în sânul familie.

Fostul politician nu mai are nimic din strălucirea de altădată și are ochii roșii. Să fi plâns oare de ciudă că nu mai are România la picioare? Indiferent care e răspunsul, ea pare doar o casnică care se ocupă cu gătitul, spălatul și călcatul. Cei care o plac pe Viorica Dăncilă i-au făcut însă ziua frumoasă și au dat năvală cu felicitările pentru Paște, iar una dintre fane a făcut-o fericită când a apelat-o cu „doamna ministru”. Aceste cuvinte i-au deranjat pe alți internauți.

În pozele „festive”, Viorica Dăncilă nu debordează de fericire
În pozele postate de fostul premier, internauții au remarcat faptul că Viorica Dăncilă avea ochii roșii.

A fost consultant al guvernatorului Mugur Isărescu

Absolventă a Facultății Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol şi Gaze, Viorica Dăncilă a terminat și un master în Spațiul Public European la SNSPA. În 15 mai 2021, ea a fost angajată ca și consultant pe Strategia de Sustenabilitate şi Energie Verde la Banca Naţională Română. Potrivit informațiilor oferite de G4Media, salariul său a fost de aproximativ 16.000 de lei lunar.

În luna martie a acestui an ea a demisonat, apoi a anunțat că s-a înscris în Partidul NOI. ”Ieri a fost ultima sa zi la BNR. Contractul s-a desfăcut cu acordul părților”, a declarat Dan Suciu. Viorica Dăncilă a fost profesoară la Liceul din Videle în perioada 1989 – 2009, iar ulterior inginer la OMV Petrom. De-a lungul timpului, a deținut funcții atât în cadrul PSD, cât și al administrației locale, fiind consilier local în Videle și consilier județean în Teleorman.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre