Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluire: Tina Turner amor cu David Bowie. A cucerit-o dansând gol, cu peruca ei în cap

Dezvăluire: Tina Turner amor cu David Bowie. A cucerit-o dansând gol, cu peruca ei în cap
Tina Turner a fost sedusă de către David Bowie după ce el a purtat una dintre celebrele ei peruci…și doar atât.

Cei doi s-au reunit în anul 1985, atunci când Tina a făcut un turneu în Marea Britanie.

Tina Turner și David Bowie

Eddy Hampton Armani a discutat într-un interviu despre viață cu legendara Tina Turner, cu care a lucrat peste două decenii.

Eddy, în vârstă de 62 de ani, spune că David Bowie a „suflat-o” distrându-se la hotelul ei din Birmingham. Prietenul Tinei a spus că a renunțat chiar la melodia ei de succes Rolling On The River în timp ce ei se prosteau.

„Am ajuns să le văd verificarea sunetului pe scenă și se tachinau reciproc. Mai târziu s-au întors la hotel și au luat sushi. A doua zi dimineață m-am dus în camera Tinei și ea se comporta foarte ciudat. Ea a spus: Doamne, David este atât de obraznic. Mi-a spus că David a venit la ea și mi-a spus: M-am gândit că oh, ne vom distra puțin. Și așa au făcut. Apoi Tina a început să râdă și a spus: S-a dus să facă un duș, apoi a ieșit, complet gol, purtând una dintre perucile mele de rezervă. A început să cânte Rolling On The River și dansa la fel ca mine”, a povestit prietenul Tinei.

Tina Turner la 80 de ani

Eddy, care a lucrat pentru vedetă mai bine de 20 de ani, a dezvăluit numele persoanei de care a fost îndrăgostită. Tinei i-a plăcut și de actorul Blade Runner Rutger Hauer. Dar „lumea ei s-a prăbușit” atunci când el nu a răspuns la solicitarea ei de a apărea într-unul dintre videoclipurile ei.

Tina a împlinit 80 de ani la sfârșitul anului trecut și a împărtășit fanilor ei o actualizare legată de sănătate. Ea a distribuit un videoclip vesel pe pagina ei de Twitter spunând: „Da, am 80 de ani. Ce credeam. Cum credeam că voi avea 80 de ani? Nu așa! Cum este asta? Ei bine, arăt grozav. Ma simt bine. Am trecut printr-o boală foarte gravă pe care o depășesc. Deci, este ca și cum ai avea a doua șansă la viață.  Sunt fericită că sunt o femeie de 80 de ani”, a scris vedeta.

David Bowie a decedat în 2016, la vârsta de 69 de ani. Era căsătorit cu fotomodelul Iman din 1992, după o altă căsnicie din care avea un băiat.  Cu Iman, starul rock a avut o fată.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre