Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluirea momentului. Andreea poartă acum numele lui Victor Cornea

Dezvăluirea momentului. Andreea poartă acum numele lui Victor Cornea
De când a intrat într-o relație cu Victor Cornea, Andreea Bălan pare cea mai fericită femeie din lume. Iar ultima postare i-a pus pe gânduri pe fani. Oare s-a măritat în secret artista?

Andreea Bălan nu-l scapă din ochi pe Victor Cornea. După ce a fost în Australia și s-a jucat cu cangurii, artista a plecat în Grecia, unde iubitul său speră să facă show.

Andreea a plecat în Grecia, să fie alături de iubit

Andreea Bălan a plecat în grabă în Grecia, unde iubitul său, Victor Cornea are meci. Blodina le-a arătat tuturor cât de grele sunt antrenamentele pe care le face Victor, cum arată sala, dar le-a dat fanilor de gândit. Pentru că pe legitimația de presă a cântăreței a fost scris: Andreea Cornea Bălan.

S-a căsătorit Andreea Bălan cu Victor Cornea?

Să se fi căsătorit vedeta în secret? Sau e posibil ca organizatorii greci să o fi trecut așa, fiind invitată la meciurile de tenis ale lui Victor Cornea. În orice caz, relația dintre cei doi e mai strânsă ca niciodată și nu ar mira pe nimeni dacă îndrăgostiții ar trece la următorul pas.

„Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină”

Înainte de a fi cu Victor Cornea, Andreea Bălan spunea că următorul iubit din viața sa „va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele”. Și lucrul acesta s-a întâmplat. Micuțele l-au plăcut pe Victor de la bun început, iar sportivul le face toate poftele. Pentru că, spune Andreea „are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie”.

Sărbători de vis în familie. Sursă foto: instagram

Victor este exact „figura masculină” de care Ella și Clara aveau nevoie, întrucât „tatăl lor este plecat în America” și fetițele îl văd destul de rar. Și atunci Victor a venit „exact pe locul gol care trebuia umplut cu această familie paternă”. De când Victor s-a mutat alături de Andreea și fetițele sale viața e și mai frumoasă, iar familia este „jucăușă și numai năzbâtii facem”, spre bucuria fetițelor, dar mai ales a Andreei, care și-a păstrat sufletul de copil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre