Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri explozive. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea era creierul din spatele Vioricăi Dăncilă. Irina Tănase a cizelat-o

Dezvăluiri explozive. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea era creierul din spatele Vioricăi Dăncilă. Irina Tănase a cizelat-o
Invitată în podcast-ul „România lui Cristache”, Anca Alexandrescu a făcut dezvăluiri uimitoare privind relația dintre Viorica Dăncilă și Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.

Conform informațiilor oferite de jurnalist, Viorica Dăncilă și Irina Tănase au fost extrem de apropiate, iar fosta iubită a lui Dragnea a avut un cuvânt important de spus în transformarea fostului premier.

Irina a ajutat-o să-și transforme imaginea radical, a mers cu ea la un stilist care să-i dea cele mai bune sfaturi, iar acest lucru a făcut-o fără să îi ceară cineva, ci doar din prietenie. Iar ceea ce a devenit Viorica Dăncilă a văzut toată România. Și tot Viorica Dăncilă a luat cursuri de engleză, dar a fost învățată și să vorbească așa cum scrie la carte în public.

„Înainte de fiecare ședință de guvern am avut pe cineva care venea și o antrena cu 2-3 ore înainte”

„Atunci a fost o schimbare majoră de imagine a Vioricăi. Dar în afară de look s-a lucrat în paralel și la alte chestiuni pe care trebuia să le aranjăm, pentru că nimeni nu se naște premier. Am avut un contract făcut la partid cu cineva de la British Council care venea o dată pe săptămâna și făcea lecții de engleză. Înainte de fiecare ședință de guvern am avut pe cineva care venea și o antrena cu 2-3 ore înainte și făcea lecții de Public Speaking.

Nu o spun cu desconsiderare, ci dimpotrivă, Viorica Dăncilă a avut o voință de fier ca să acumuleze și să își îndrepte anumite lipsuri pe care le avea. Lucrurile au mers bine până la un anumit moment, când a început să vadă, ca și alții, că are putere. (…)

Totul a decurs conform planului până ce Viorica Dăncilă s-a văzut cu sacii în căruță. Când a dat de putere, povestea a luat o întorsătură neașteptată. (După ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă ), din câte știu, Irina i-a spus în față Vioricăi ce crede despre ea, despre faptul că l-a trădat pe Dragnea și că Liviu a avut încredere în ea”, a declarat Anca Alexandrescu.

Viorica Dăncilă, infiltrată de băieții de la servicii

Anca Alexandrescu a mers mai departe și a amintit și de momentele în care Liviu Dragnea a certat-o că se ocupă mai mult de Dăncilă decât de partid. Dar și de faptul că Liviu spunea că Dăncilă e infiltrată de băieții de la servicii.  „La un moment, Liviu Dragnea a început să îmi reproșeze că mă ocup prea mult de Viorica Dăncilă și nu mă mai ocup de partid și de el. (…) Atunci a început Dragnea să îmi spună că Viorica e nesinceră, că a început să fie infiltrată de băieții de la servicii.

Mi-am zis că e paranoia lui Dragnea și am încercat să echilibrez lucrurile. Am vorbit de mai multe ori cu Viorica și i-am spus că Dragnea a început să aibă suspiciuni la adresa ei, că trebuie să facă ceva, să discute cu el. Până într-o zi când m-am dus la birou dimineața, la 8.30, și secretara mi-a spus să nu intru la dna prim-ministru că este cu cineva. Mi-am văzut de treaba mea și o colegă mi-a șoptit cu cine este – cu șeful SRI, Eduard Hellvig.

„Este normal ca șeful SRI să vină să o informeze și să aibă discuții informale”

I-am spus lui Dragnea, care a venit imediat la Guvern. A ajuns chiar când Hellvig ieșea din biroul lui Dăncilă. S-au salutat și atât, după care Dragnea a intrat la Viorica. Nu știu ce au discutat, dar din acel moment am început să cred că poate Dragnea nu e chiar atât de paranoic. Am întrebat-o ulterior pe Viorica despre acest episod, dar mi-a zis că este normal ca șeful SRI să vină să o informeze și să aibă discuții informale”, a mai spus Anca Alexandrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre