Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri incendiare. Marea pasiune a actriței Ellen DeGeneres: hărțuia copii

Dezvăluiri incendiare. Marea pasiune a actriței Ellen DeGeneres: hărțuia copii
Scandalul hărțuirilor din interiorul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, care e subiectul unei anchete interne derulate de Warner Media după ce au fost primite mai multe acuzaţii de rasism şi privind condiţiile de muncă, cunoaște o nouă etapă. Un bărbat dezvăluie cât de urât a fost hărțuit de această vedetă în copilărie.

„Poate vrei să mai slăbești din grăsimea aia, băiat puhav”, cu asta îl „alinta” Ellen DeGeneres pe Ben Gravolet (foto) în perioada în care acesta era în vârstă de 11 ani. Bărbatul, traumatizat în continuare de tratamentul primit, povestește că vedeta obișnuia să-l numească „gras” și „prost”, își bătea joc de hainele sale și era fericită când îl făcea să sufere. La momentul respectiv el avea 11 ani și ea 20 de ani.

Ben Gravolet, acum în vârstă de 52 de ani, a declarat pentru DailyMailTV, într-un interviu în exclusivitate, că Ellen DeGeneres l-a agresat când era băiat de 11 ani, numindu-l „gras” și „prost”.

Ellen îl hărțuia în biroul mamei sale

Gravolet, din Belle Chasse, Louisiana, a declarat că Ellen, acum de 62 de ani, a lucrat pentru agenția de recrutare a mamei sale la sfârșitul anilor ’70 El a susținut că Ellen – atunci în vârstă de aproximativ 20 de ani – îl supunea în mod regulat la atacuri și insulte.


Românul s-a născut poet. Dănileț nu face excepție. Exclusiv

Fata care și-a spus povestea violului pe Netflix și-a luat zilele


„Eu mergeam la mama la birou, după ore, ca să îmi fac temele. Ea mă numea prost și gras, îmi critica hainele,  greutatea. Eu eram doar un copil, iar ea, o femeie deja, care se bucura să vadă că mă afectează și mă supără cu vorbele ei. Vă dați seama cât ești de afectat să vină cineva care e într-o poziție superioară ție și să îți spună că ești gras. (…)

În timp ce i-am urmărit ascensiunea meteorică către faimă, auzind oamenii care spun cât de grozavă a fost, tot ce am putut să cred este că trebuie să fie un actor incredibil, deoarece a fost unul dintre cei mai vizibili oameni pe care i-am cunoscut în viața mea. Cine are plăcere să-i ofere copilului durere?! Pentru mine ea a fost cea mai urâtă și groaznică persoană”.

Tana Robinson, mama lui Gravolet, a declarat și ea pentru DailyMailTV, că Ellen a fost „extrem de nepoliticoasă”, dar că a aflat despre presupusa intimidare a fiului ei doar în urmă cu câteva săptămâni. „Doar o persoană oribilă face asta unui băiat de 11 ani”, a mai declarat femeia de 72 de ani.

The Ellen DeGeneres Show în plin scandal de hărțuire sexuală

Afirmațiile sale lui urmează seriilor de probleme similare ridicate de zeci de angajați de la The Ellen DeGeneres Show, care au reclamat că rasismul, intimidarea și hărțuirea sexuală au fost la ordinea zilei în cadrul emisiunii.

Pe de altă parte, în sânul emisiunii Ellen DeGeneres scandalul atinge cote halucinante. Jonathan Norman, un co-producător executiv, se presupune că s-a „îngrijit” de un fost angajat, ducându-l la concerte și dându-i alte cadouri și avantaje înainte de a încerca să îi facă sex oral.

Kevin Leman, scriitorul și producătorul executiv al emisiunii, se presupune că a solicitat sex oral de la un alt angajat. Și Ed Glavin, un producător executiv, ar fi avut „reputația de a fi priceput cu femeile”, potrivit foștilor angajați.

Fostii angajați au declarat pentru BuzzFeed News că ei cred că Ellen știa că mai mulți dintre angajații emisiunii mai în vârstă au avut abuzuri de natură sexuală asupra subalternilor.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre