Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri scandaloase. Marius Elisei i-a făcut asta Oanei Roman! „O să te bată Dumnezeu!”

Dezvăluiri scandaloase. Marius Elisei i-a făcut asta Oanei Roman! „O să te bată Dumnezeu!”
Va fi bine și mult mai puternică decât până acum, spune fiica fostului premier. Dar toate problemele prin care Oana Roman a trecut în ultima perioadă au obosit-o foarte mult.

În ultima zi în care se află în vacanță în Egipt, Oana Roman n-a mai putut și le-a destăinuit prietenilor ce gesturi urâte a făcut Marius Elisei față de ea, dar și ce mesaje abominabile primește pe Instagram.

Fiica Mioarei Roman susține că de ceva vreme, tot mai multă lume aruncă cu blesteme în ea. Poate că n-ar fi pus totul la suflet, dacă printre cei care au un asemenea comportament nu s-ar fi aflat chiar și bărbatul pe care l-a iubit și căruia i-a dăruit un copil, fostul soț Marius Elisei. Dezvăluirile sunt pur și simplu greu de explicat în cuvinte.

„Am primit multe blesteme la viața mea”

„Astăzi am mai primit un mesaj, în care cineva, pur și simplu mă blesteamă, la propriu. Nu mă sperie chestia asta, dimpotrivă. Am primit multe blesteme la viața mea, inclusiv din partea unor oameni apropiați, cum ar fi chiar un om cu care am trăit în casă și cu care am fost căsătorită.

„Gândiți-vă bine înainte să blestemați pe cineva. Chestia asta vă va urmări toată viața și se va întoarce foarte rău”

Cred că nu există păcat, sau poate e unul dintre cele mai mari păcate să blestemi pe cineva. Pentru că blestemul, după părerea mea, se întoarce ca un bumerang de 100 de ori mai rău. Gândiți-vă bine înainte să blestemați pe cineva. Chestia asta vă va urmări toată viața și se va întoarce foarte rău. Faceți orice, dar nu blestemați”, a spus Oana Roman, vizibil deranjată.

„Și nu uita că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

Și nu au fost singurele cuvinte urâte pe care Oana le-a auzit de la Marius Elisei. După ce s-au despărțit, acesta a jignit-o crunt pe mama copilului său pe contul de socializare, făcând-o grasă. „Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești, înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, o să aibă de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și o să vezi că o să ieși în pierdere.

Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva? (…) Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter. Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești”, a spus fostul partener al Oanei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre