Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri tulburătoare la 4 ani de la moartea manelistei Denisa Răducu. Răpusă la 27 de ani de un cancer galopant

Dezvăluiri tulburătoare la 4 ani de la moartea manelistei Denisa Răducu. Răpusă la 27 de ani de un cancer galopant
Sunt patru de ani mult iubita interpretă Denisa Răducu a plecat la cele veșnice. Sora sa, Adelina, a făcut dezvăluiri tulburătoare.

De patru ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață, sora sa, Adelina, nu-și mai revine.

Sora manelistei Denisa Răducu, amintiri din copilăria petrecută alături de celebra cântăreață. Fanii au plâns

Mult timp, Adelina nu a putut să vorbească cu nimeni. Și-a plâns durerea în tăcere și a sperat că, odată cu trecerea timpului, sufletul ei se va liniști. Mai e mult până atunci, pentru că nu va uita momentul în care frumoasa Denisa s-a stins în brațele sale. Pentru prima dată, aceasta a spus și care au fost ultimele cuvinte ale celebrei artiste.

„Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire?”

„Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire?

Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind Ade. (…) Sunt patru ani de când a murit și nu am zâmbit. Dar, în ultima vreme, copiii au reușit să mă facă să trec peste, să înceapă să mi se închidă rănile?”, a mărturisit Adelina.

Potrivit presei vremii, Denisa Răducu a murit în urma unui cancer ovarian galopant. A fost văzută de medici din întreaga lume, însă nimeni nu a putut să o salveze. Nici măcar să-i prelungească viața cu încă un an, doi, ori să îi aline durerile infernale.

Amintiri care nu se vor pierde niciodată

Pe de altă parte, Adelina a găsit puterea să vorbească despre cele mai frumoase momente petrecute alături de Denisa. Ea a mărturisit că surorile nu s-au certat niciodată și că o va iubi până la sfârșitul zilelor. „În sfârșit, pot să mai și zâmbesc. A fost un efort, dar mi-am amintit ce prostioare făceam împreună în copilărie.

Cum mă fraierea să muncesc în locul ei și cum mi-o mai luam pe coajă de la ai noștri pentru năzbâtiile eu. Dar, acum, privind în trecut, pot râde. Și mă ajută momentele în care mi-o amintesc pe ea râzând, avea așa, ca un clopoțel râsul… Dar, chiar și când îmi amintesc de momentele fericite alături de Denisa, în majoritatea timpului când mă gândesc la ea simt că sufletul nu mai mi-e întreg.

Noi, ca surori, nu ne-am certat niciodată, ne-am iubit. O spun sincer, o iubesc și acum și, normal, sufăr când îmi dau seama că nu mai pot pune mâna pe telefon și să o aud vorbind. Dar, din păcate, nu se poate”, și-a amintit Adelina.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre