Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri uluitoare despre celebrul medic al vedetelor care a murit în accident de motocicletă. Bianca Drăgușanu îl apără

Dezvăluiri uluitoare despre celebrul medic al vedetelor care a murit în accident de motocicletă. Bianca Drăgușanu îl apără
Vedetele din showbizul autohton au primit o lovitură teribilă zilele acestea, odată cu moartea medicului lor preferat. Cunoscut drept chirurgul vedetelor, Călin Doboș, a murit într-un cumplit accident de motocicletă.

Un martor al accidentului a povestit cum s-a întâmplat toată tragedia, povestind că l-a văzut pe medicul Călin Doboș cum a încercat de mai multe ori să depășească mașinile din calea lui, apoi, s-a băgat în fața unui autoturism care circula regulamentar. „Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unuia, a depășit o mașină.

A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina, a povestit martorul, în direct la Antena Stars. El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”.

Bianca Drăgușanu e devastată de moartea esteticianului preferat

Bianca Drăgușanu suferă cumplit după moartea medicului Călin Doboș. Cei doi erau prieteni buni. Bărbatul, mărturisește vedeta, i-a fost de multe ori alături, în momentele de cumpănă. „E prima oară în viața mea când pierd pe cineva atât de apropiat. El nu era neapărat doctorul meu, era prietenul meu. În primul rând îmi era un foarte bun prieten. Noi aveam o prietenie specială și nu am pierdut pe nimeni niciodată. Mie nu mi-a murit nimeni niciodată.

Ultima dată când am vorbit cu el, deși fusesem să-l încurajez, el era în arest.  M-am deprimat foarte tare când l-am văzut acolo și cel care m-a încurajat a fost el și mi-a zis. „Te rog frumos să își revi că viața merge înainte indiferent ce ar fi” și cu asta am rămas în minte”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Călin Doboș a salvat-o pe mama Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a mărturisit, sursei citate, că acest medic i-a salvat mama.  „Mie îmi e foarte greu să vorbesc la timpul trecut despre el pentru că pentru mine una va rămâne mereu în viață. El mi-a salvat-o pe mama de cancer, a operat-o pe sora mea și mi-a fost alături în momentele dificle ale vieții mele, în cumpenele prin care am trecut, atât sufletește cât și fizic.  Era și este un om care nu o să poată să fie înlocuit și uitat niciodată”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Șatena mai spune că un prieten de calibrul medicului Călin Doboșva fi greu de înlocuit. „Era unul dintre puținii oameni pe care eu îi cunosc căruia să îi placă atât de mult ceea ce face. Eu nu știu niciun alt doctor și om care să muncească de la ora 06:00 dimineața până a doua zi la ora 04:00 – 05:00 dimineața. Nu avea strânse case, averi nimic. Nu avea nici măcar o casă, nici măcar un ceas.

Era un om atât de modest, de prietenos, de amuzant și modest. Era atât de dedicat muncii lui și nu cred că va putea fi înlocuit vreodată cu altcineva și nu cred că îl va uita cineva vreodată din cei care l-au cunoscut. L-am cunoscut acum vreo 10 ani, prin prietenul meu Mircea Brânzei. El lucra la Mircea și atunci l-am cunoscut. După și-a făcut propriul cabinet și am rămas într-o strânsă colaborare și prietenie”, a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre