Simona Ionescu / Redactor Șef

Diamante și safire pentru Antonia. Alex Velea a băgat mâna adânc în buzunar

Diamante și safire pentru Antonia. Alex Velea a băgat mâna adânc în buzunar
După nouă ani de relație, Antonia și-a văzut visul cu ochii și a fost cerută în căsătorie de bărbatul vieții, Alex Velea.

Are lângă el o femeie minunată, care merită tot ce-i mai frumos. Cât a plătit Alex Velea pentru inelul de logodnă al Antoniei.

Diamante și safire pentru Antonia. Alex Velea a băgat mâna adânc în buzunar

„A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a spus Alex Velea imediat după ce i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale. La scurt timp, frumoasa cântăreață a postat bijuteria pe contul său de socializare. Avea și de ce să se laude, pentru că un asemenea inel nu primești oricând.

68 de pietre prețioase

Alex Velea a ales pentru Antonia un inel din aur alb de 18 carate, cu safire galbene şi diamante. Acesta are nu mai puțin de 68 de pietre, respectiv 20 de safire şi 48 de diamante și este realizat manual. Potrivit fanatik.ro, inelul este cumpărat de la un magazin de bijuterii a cărui imagine este chiar Antonia. Cât privește prețul, Velea nu s-a uitat la bani, așa că a scos din buzunar aproape 4000 de euro.

Ce meserie și-a dorit Velea când era copil

Înfocat fan al echipei din Bănie, Alex Velea a povestit la un moment dat că în copilărie și-a dorit să devină pădurar.  „Când eram mic voiam să mă fac pădurar. Mama lucra la Centrul de Cercetări şi Încercări în Zbor, într-o bază militară. Și încă de pe vremea comuniştilor, când mă mai lua, îmi spunea:

‘Vezi că o să te întrebe răposatul, directorul de acolo, ce vrei să te faci! Spune pilot de încercări’. Mă întreba şi până acolo uitam şi spuneam că vreau să mă fac pădurar. După asta, cred că de prin clasa a 4-a, am ştiut că vreau să mă fac muzician. Mi-am dorit de mic atmosfera de la concerte!”, a povestit Alex Velea la AS.ro LIVE.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre