Simona Ionescu / Redactor Șef

Diana Șoșoacă și-a înșelat soțul? Silvestru Șoșoacă aruncă bomba

Diana Șoșoacă și-a înșelat soțul? Silvestru Șoșoacă aruncă bomba
De câteva zile de când Diana Șoșoacă și-a dat afară soțul din partid, în casa senatoarei nu mai e liniște. Să-l fi înșelat războinica pe soț?

Senatoarea spune că și-a înlăturat soțul din conducerea partidului SOS România pentru a-l salva de serviciile secrete. Silvestru spune că Diana Șoșoacă l-ar fi înșelat.

„Diana are și o nebunie cu controlul”

Silvestru Șoșoacă aruncă bomba. Soțul războinicei senatoare Diana Șoșoacă susține că soția lui ar avea un alt bărbat, de aceea l-ar fi exclus din partid de Dragobete. Relația celor doi a început să scârțâie după ce Diana Șoșoacă s-a văzut pe cai mari și a devenit senator. Atunci, spune Silvestru a început „pierderea controlului cu realitatea” și să „epateze în mod exagerat”.

Mai mult, spune soțul, „Diana are și o nebunie cu controlul, să controleze tot în jurul ei, inclusiv pe mine, da, pentru că păream doar un obiect pentru ea. Faptul ăsta a dus la nenumărate certuri, la divergențe de opinii”.

„Insistă să facă și treaba mea, făcând praf lucrurile în partid”

Într-un interviu pentru Digi24, Silvestru Șoșoacă spune că Diana Șoșoacă este „extraordinară pe PR și comunicare. E magnifică”, iar el este „maestru pe HR și pe organizare”. „Dar insista să facă și treaba mea, făcând praf lucrurile în partid. A oprit organizarea partidului, a blocat-o, am ajuns la certuri. Până când am ajuns să ne certăm ca chiorii, din păcate”, a declarat bărbatul.

Diana Șoșoacă și-a înșelat soțul?

„M-a ascultat, nu-mi ieșea din cuvânt”

Când s-au căsătorit, cu șapte ani în urmă, lucrurile nu erau așa, pentru că Diana Șoșoacă „m-a ascultat, nu-mi ieșea din cuvânt”. Totul era doar lapte și miere între cei doi, au prosperat financiar, „am călătorit prin țară, prin străinătate, cu vacanțe făcute. Cât timp m-a ascultat”. Bine a fost și în pandemie, susține bărbatul.

El era naționalist, ea „simpatizantă USR”, a fost „trasă pe curentul naționalist, am făcut-o liderul curentului naționalist”. Ulterior, spune Silvestru „am dus-o la Iași, ea nu fusese niciodată în Iași și într-o lună și-o săptămână, a fost senator de Iași. Titulatură pe care o are și azi”.

„Bine, altul ar putea să o ia de la zero. Și am înțeles că se și întâmplă asta”

Dar s-a ajuns acum în situația în care „este imposibil să mai viețuiești cu ea în casă”. Dar lucrurile se pare că au luat o întorsătură neașteptată, pentru că senatoarea ar avea pe altcineva: „Bine, altul ar putea să o ia de la zero. Și am înțeles că se și întâmplă asta. Nu mă interesează. Ea e oricum în căutare de schimbare, de nou”. Dar, spune soțul acesteia, din colaboratorii vechi nu mai are pe nimeni lângă ea să o sprijine, el fiind „ultimul mohican”. Care acum recunoaște că „este imposibil pentru mine să mai trăiesc lângă ea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre