Simona Ionescu / Redactor Șef

Dictatorul Kim Jong Un lansează „hitul verii” în Coreea. Piesa îl emoționează

Dictatorul Kim Jong Un lansează „hitul verii” în Coreea. Piesa îl emoționează
Kim Jong Un lansează un nou cântec în care se laudă că este „tatăl prietenos” al Coreei de Nord. Va fi, cu siguranță, „hitul verii”.

Hitul verii” este scos în Coreea de Nord chiar de dictatorul Kim Jong Un. Melodia a fost cântată în cadrul unei ceremonii care a celebrat inaugurarea a 10.000 de locuințe într-un cartier din capitala Pyongyang.

Dictatorul coreean a venit la eveniment într-o mașină blindată, primită în dar de la Vladimir Putin

Dictatorul coreean a venit la eveniment într-o mașină blindată, primită cadou de la Vladimir Putin

Kim Jong Un a fost întâmpinat de o mulțime imensă la sosirea la evenimentul spectaculos într-o limuzină blindată pe care i-a fost oferită cadou de președintele rus Vladimir Putin, potrivit site-ului de știri NK News. Mai târziu, în timp ce stătea în vârful uneia dintre noile clădiri, gata să taie panglica roșie ceremonială, cântăreții i-au făcut o „serenadă” cu noul cântec intitulat „Friendly Father”.

Focuri de artificii și survol al Forțelor Aeriene ale Armatei Populare Coreene

Cântăreții i-au făcut o „serenadă” cu noul cântec intitulat „Friendly Father

Melodia optimistă a implicat cântăreți care repetau numele liderului nord-coreean, își băteau pumnii în aer și vorbeau despre un „viitor mai luminos” sub conducerea sa, potrivit reportajului televiziunii centrale coreene (KCTV) de la eveniment. Ceremonia a implicat, de asemenea, focuri de artificii și un survol al Forțelor Aeriene ale Armatei Populare Coreene, a relatat KCTV.

Un videoclip pentru noul cântec a fost difuzat miercuri de rețeaua KCTV. Acesta prezintă scene cu dictatorul, intercalate cu soldați și cetățeni care țopăie, în timp ce toți fac cu entuziasm un semn cu degetul mare în sus, a relatat NK News.

Proiectul de locuințe a început anul trecut

Noile locuințe din cartierul Hwasong fac parte din proiectul de dezvoltare a străzii Rimhung, care a început în 2022 cu construirea a 10.000 de locuințe. Prin inaugurarea acestor locuințe dictatorul și-a ținut promisiunea făcută la începutul lui 2021 de a angaja armata pentru a construi 50.000 de apartamente noi în capitală, în decurs de cinci ani. Într-o vizită la șantierul Rimhung la începutul acestei luni, Kim Jong Un a confirmat că proiectul de anul viitor va fi, de asemenea, în zona Hwasong.

Sursă foto: news.sky.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre