Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Marinela Nițu, celebra muză a „Luceafărului huilei”, se ia de Carmen Chindriș. E scandal mare pe hit-ul verii trecute

Exclusiv. Marinela Nițu, celebra muză a „Luceafărului huilei”, se ia de Carmen Chindriș. E scandal mare pe hit-ul verii trecute
De multă vreme bruneta nu prea a mai fost vizibilă în media, iar acum par că a găsit soluția să își facă (re)intrarea. Fosta iubită a lui Miron Cozma are acum 54 de ani și locuiește în orașul său natal, Brașov, cu părinții ei, și cântă muzică jazz. Ea pare că nu ratează nicio ocazie să-și invite prietenii de pe Facebook în localuri în care susține recitaluri.

Așa cum vă amintiți, Marinela Nițu a devenit celebră în urma relației cu Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, supranumit, în epocă, „Luceafărul huilei”. Povestea lor de amor a ținut 15 ani la rând prima pagină a ziarelor, pentru că s-au certat și împăcat în public.

De fiecare dată când se certau, amândoi jurau că acela e finalul, însă nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt. În 2014, Miron Cozma și-a dus iubita în fața altarului, însă numai pentru o logodnă. Peste  un an însă, s-au despărțit cu adevărat. Miron Cozma a început să se întâlnească cu o avocată, iar Marinela Nițu a părăsit Bucureștiul, mutându-se acasă la părinții săi, în Brașov și cântă în câteva restaurante de pe Valea Prahovei.

Marinela Nițu sare la gâtul lui Carmen Chindriș: o aczuă de plagiat

Pe Facebook, unde are 25 de mii de fani, Marinela Nițu este  mereu cu garda ridicată și sare la atac. Postările ei, încă dinainte de pandemie, sunt atacuri pe diverse teme: ea susține că i-au fost furate și trucate fotografii, vorbește despre „tâlharii” din presă care fac asta pentru salarii, atacă despre „funcții”… Un amalgam de gânduri ale artistei care cu greu pot fi descifrate.

Recent. ea a sărit la atac la adresa lui Carmen Chindriș.

Marinela Nițu o acuză pe artista care a lansat hitul verii că i-ar fi plagiat melodia. Este vorba de piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, care s-a bucurat de un succes fulminant, intrând, imediat după lansarea din 2021 în playlist-ul tuturor cluburilor din România, în varianta lansată ori remixată.

„Ziua-n care voi m-ați plagiat (…) furați intenționați. De Dumnezeu nu mi-ar fi dat melodie de cântat voi ce ați mai fi plagiat?” cântă Marinela Nițu într-o postare de nouă minute, distribuită pe pagina ei de Facebook. Apoi anunță că urmează „linia mea melodică, 2014, originală”. „Pe toți artiștii voi ați obligat să cânte al vostru plagiat. Voi plagiatul l-ați impus peste tot să fie inclus, tararara (…)”,  mai cântă fosta iubită a lui Miron Cozma.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre