Simona Ionescu / Redactor Șef

Dieta ciudată a lui Tom Cruise a fost dezvăluită. Mănâncă de 15 ori pe zi și nu pune un gram pe el

Dieta ciudată a lui Tom Cruise a fost dezvăluită. Mănâncă de 15 ori pe zi și nu pune un gram pe el
Tom Cruise s-a plimbat mult în această vară, de la Wembley la Wimbledon, apoi la Jocurile Olimpice de la Paris. Sunt puțini știu însă că în orice loc ar ajunge, vedeta cere să i se aducă același preparat culinar.

Starul în vârstă de 62 de ani, are o dietă strictă de la care nu se abate, pentru că ține foarte mult la imaginea sa. Care e preparatul culinar pe care-l consumă Tom Cruise indiferent în ce loc ar ajunge.

Se trezește în fiecare dimineață la 5.30 pentru a merge la sală

Alison Boshoff de la Daily Mail relatează că vedeta în vârstă de 62 de ani cere pește alb la abur și legume, fără sos, ulei sau unt, oriunde merge. Alcoolul este, de asemenea, interzis. Starul a declarat că secretul succesului său constă în faptul că muncește mai mult decât oricine altcineva, iar în fiecare dimineață se trezește la ora la 5.30 dimineața pentru a merge la sală.

Tom Cruise preferă 15 gustări mici

Dieta foarte strictă a lui Tom Cruise a fost dezvăluită

Cu ceva timp în urmă s-a aflat și faptul că în loc de trei mese principale pe zi, starul optează pentru 15 gustări mici. Tom optează pentru fructe care ajută la reducerea anxietății în comparație cu chipsurile sau ciocolata.

În 2020 s-a descoperit și că Tom Cruise consuma doar 1200 de calorii pe zi, iar planul alimentar fusese coceput chiar de David Beckham. Vedeta evită cât mai mult gustările dulci, alimentele procesate și carbohidrații și a optat pentru preparate la grătar și mâncăruri pregătite la temperaturi joase de bucătarul său personal.

Ce alimente nu lipsesc din meniul lui Cruise

Tom Cruise alege să consume și somon, ovăz crud, afine, ghimbbir, sfeclă, broccoli, spanac, roșii și uneori ulei de măsline. De asemenea, are grijă să mănânce alimente bogate în antioxidanți, precum nuci și legume, dar și de natură antiinflamatorie. De asemenea, își completează dieta cu vitamine și minerale.

Secretul lui Tom Cruise

Tom Cruise se trezește în fiecare dimineață la 5.30 să meargă la sală

În 2015, Simon Pegg, colegul lui Tom din „Mission Impossible”, a dezvăluit pentru „E!” câteva lucruri despre obiceiurile alimentare sănătoase ale starului. „Tom este disciplinat până la capăt. Este uimitor”, a spus acesta. Actorul a adăugat că Tom și-a oferit serviciile de bucătar pe platoul de filmare al celui de-al cincilea episod.

„Nu a fost o mâncare plictisitoare de iepure sau un shake proteic. Erau niște tocănițe grozave și niște curmale minunate umplute cu unt de arahide și presărate cu nucă de cocos pentru gustări, precum și niște bile mici de trufe care erau grozave”, a spus Simon. El a dezmințit și zvonurile potrivit cărora starul ar fi determinat distribuția să urmeze dieta sa strictă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre