Simona Ionescu / Redactor Șef

Mister major în jurul lui Katie Holmes. Fosta lui Tom Cruise, fotografiată cu fața învinețită – Foto

Mister major în jurul lui Katie Holmes. Fosta lui Tom Cruise, fotografiată cu fața învinețită – Foto
Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise, se confruntă cu o perioadă dificilă. În jurul ei planează un mister major, căci cineva i-a învinețit ochiul. Actrița a fost surprinsă pe stradă, iar acum toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat.

Un mister major planează în jurul lui Katie Holmes, căci cineva i-a învinețit ochiul și toată lumea se întreabă acum ce s-a întâmplat. Suri Cruise, fiica lui Katie și a lui Tom Cruise, în vârstă de 18 ani, se pregătește să plece la facultate la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, Pennsylvania, în această toamnă. 

În timp ce adolescenta își începe următorul capitol al vieții și se mută de acasă pentru prima dată,  în doar câteva luni, actrița se va alătura distribuției serialului Poker Face. Katie s-a dedicat în ultimii ani fiicei sale aproape în totalitate, însă acum se pare că încearcă să își reia cariera, mai ales că Suri nu va mai locui cu ea. 

Katie Holmes a încercat să ascundă vânătăile 

Totuși, se pare că lucrurile nu stau tocmai bine pentru fosta soție a lui Tom Cruise, mai ales după ce paparazzi au surprins-o pe străzile din New York într-un mod șocant. Katie Holnes, în vârstă de 45 de ani, a ieșit fără machiaj, având o vânătaie întunecată sub ochiul stâng și o umflătură vizibilă pe partea dreaptă a feței.

Katie Holmes a fost surprinsă pe stradă în New York, cu ochiul învinețit vizibil
Foto: DailyMail

Vedeta purta un tricou albastru și o șapcă, având părul ud, în timp ce ieșea în oraș. Cu toate că a folosit șapca în speranța că nu va vedea nimeni cum arată fața ei, paparazzi au surprins tot. Cert este că îngrijorările nu au întârziat să apară, căci fanii actriței se întreaba cine este responsabil de vânătăile mari. 

Viață învăluită în mister 

De când a divorțat de Tom Cruise în 2012, Katie Holmes și-a protejat viața personală, căci a vrut ca Suri să crească la fel ca o adolescentă normală. Nu multe s-au știut de-a lungul anilor despre viața celor două, în timp ce la polul opus Tom Cruise a trăit permanent în lumina reflectoarelor și și-a văzut de viață. 

Katie a mai avut câteva relații pasagere după despărțirea cu Tom Cruise, ultima cunoscută public fiind cu muzicianul Bobby Wooten III, de care s-a despărțit în decembrie 2022. Motivul vânătăii de la ochi nu este cunoscut, căci atât Katie, cât și reprezentanții ei, păstrează momentan tăcerea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre