Simona Ionescu / Redactor Șef

Dinu Maxer, lovit la 50 de ani de amintirile amorurilor din tinerețe. „Sunt persoane publice…”

Dinu Maxer, lovit la 50 de ani de amintirile amorurilor din tinerețe. „Sunt persoane publice…”
Ajuns la 50 de ani și decis să-și refacă viața cu femeia pe care a cerut-o de nevastă, Dinu Maxer se pare că nu poate scăpa de trecut. Și-a amintit cât de infidel i-a fost Nicoletei Luciu, dar și de alte iubite din tinerețe. Le-a dat și numele unora.

Relația dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Recent, cântărețul, ajuns la vârsta de 50 de ani, și-a amintit de iubirile din tinerețe.

Chiar dacă a durat opt ani și multă lume a așteptat ca povestea lor de iubire să se termine cu o căsătorie, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer s-au despărțit. Cântărețul, care urmează să se căsătorească pentru a doua oară, le-a povestit tuturor cum a înșelat-o pe cea mai dorită femeie din România la momentul respectiv.

Invitat la un podcast, Dinu a recunoscut că se îndrăgostise de fosta soție a lui Adrian Mutu, blonda Alexandra Dinu. Acesta i-a căzut cu tronc în perioada în care Nicoleta era plecată la Miss World.

„Nu s-a întâmplat nimic între noi”

Dinu susține că nu s-ar fi întâmplat nimic dacă Alexandra, despre care ulterior a aflat că se afla într-o relație, nu „mi-a deschis o portiță, pentru că eu nu sunt genul de bărbat care insistă”.

„Sunt persoane publice infidelitățile mele (…) În perioada în care Nicoleta era plecată la Miss World, m-am îndrăgostit de Alexandra Dinu, colega mea de trupa DP2, de emisiune”.

„Atunci când eu eram cunoscut, ea nu era cunoscută și am urcat împreună”

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu, relație de opt ani cu suișuri și coborâșuri

În ceea ce o privește pe Nicoleta Luciu, Dinu susține că atunci când a cunoscut-o, el era pe val, iar ea o necunoscută. Dar grație frumuseții sale, a fost „cel mai invidiat bărbat”.

„Eu am și produs-o muzical, deci toate lucrurile astea m-au ajutat, dar din păcate, eu nu am simțit un avantaj, dimpotrivă (…) Relația noastră a fost oricum foarte tumultuoasă, am avut despărțiri, împăcări, a plecat de la mine, s-a mutat înapoi, deci cumva, justificat”, susține Dinu.

Magdalena Chihaia, femeia pe care o vrea pentru totdeauna

După divorțul de Deea Maxer, Dinu a găsit iubirea în brațele Magdalenei Chihaia.

Dinu și-a găsit fericirea în brațele Magdalenei

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au plecat într-o vacanță în Veneția, Italia, acolo unde artistul a profitat din plin de moment și a cerut-o în căsătorie, într-un loc inedit.

„Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a întrebat-o Dinu Maxer pe iubita sa. Magdalena Chihaia vizibil emoționată, i-a dat răspunsul imediat și totul a fost pecetluit cu un sărut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri