Simona Ionescu / Redactor Șef

Dinu Maxer nu stă degeaba, și-a găsit altă iubită. Ce legătură are tânăra cu Mihai Bendeac

Dinu Maxer nu stă degeaba, și-a găsit altă iubită. Ce legătură are tânăra cu Mihai Bendeac

Dinu Maxer e decis să-și trăiască viața la maxim și nu-i pasă de gura lumii. Nici nu s-a despărțit bine de focoasa brunetă, că a apărut alături de altă frumusețe.

Noua iubită a lui Dinu Maxer nu e însă necunoscută publicului din România, aceasta făcând furori în emisiunea „iUmor”.

Potrivit informațiilor oferite de Spynews, Dinu Maxer ar avea o relație cu Magdalena Chihaia, o actriță cunoscută, MC și dansatoare. Tânăra a participat la emisiunea iUmor și a fost plăcută nu doar de Mihai Bendeac, ci și de Delia și Cheloo. De altfel, tânăra a ajuns direct în finala show-ului.

Magdalena Chihaia a făcut furori la iUmor

S-au distrat la mare

Sursele spun că cei doi au plecat la mare și au petrecut un week-end reușit și acum toată lumea e curioasă să vadă dacă va fi o relație de câteva zile sau una de lungă durată. Nici Deea Maxer nu a stat degeaba, artista apărând alături de un tânăr alături de care trăiește o poveste frumoasă de dragoste.

Noua iubită a lui Dinu Maxer, prestație de excepție în Dubai

Dinu a apelat la intervenții estetice

După ce s-a despărțit de frumoasa soție, Dinu Maxer s-a gândit că ar fi momentul să aibă puțină grijă și de imaginea sa, așa că a apelat imediat la ajutorul unui medic renumit, care l-a întinerit cu zece ani.  „După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr!

Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitari medicilor pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit!”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click. Nu e la prima intervenție estetică, pentru că înainte să se despartă de Deea, la insistențele fostei soții, el și-a făcut și blefaroplastie.

Dinu Maxer, mereu interesat de imaginea sa

Diferența de vârstă, motivul divorțului

Cu puțin timp în urmă, celebra cântăreață Elena Merișoreanu a vorbit despre motivul divorțului dintre cei doi, amintind că Deea i-ar fi spus că s-a simțit diferența de vârstă dintre ei. „Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei. Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă.

„Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei”

Am sunat-o să o întreb: E adevărat că divorțați, care e motivul? Deea mi-a zis așa: «Diferența de vârstă!» Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Impact.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre