Simona Ionescu / Redactor Șef

Dispariția inelului cu diamante ale Prințesei Diana. William cere răspunsuri de la Meghan Markle

Dispariția inelului cu diamante ale Prințesei Diana. William cere răspunsuri de la Meghan Markle
Recent, o controversă a izbucnit în familia regală britanică, implicându-i pe Prințul William și Meghan Markle.

William este extrem de îngrijorat în legătură cu soarta unor diamante ce au aparținut regretatei sale mame, Prințesa Diana, și care au fost folosite în inelul de logodnă al lui Meghan Markle. Diamantele, parte importantă din moștenirea familiei, au fost incluse în inelul oferit de Prințul Harry lui Meghan în 2017. Cu toate acestea, Meghan a fost recent văzută fără inel la diverse evenimente, inclusiv la Jocurile Invictus din acest an, ceea ce a alimentat speculațiile și îngrijorările în privința locației acestor bijuterii.

Modificările aduse inelului, inclusiv adăugarea unei fâșii mai subțiri în 2019, au accentuat neînțelegerile dintre William și Harry. În acel moment, prințul Harry a decis să pună cele două pietre valoroase pe o fâșie simplă de aur lângă o piatră din Botswana. Se crede că Meghan și-a prezentat pentru prima dată noua bijuterie actualizată la Trooping the Color din 2019, alături de un alt inel.

Cele mai importante bijuterii ale Pințesei Diana le va moșteni fiica lui William

Prințesa Charlotte va moșteni una dintre cele mai reprezentative bijuterii ale bunicii sale, Lady Diana. Deocamdată fiica lui William și Kate are doar nouă ani, deși le spune tuturor că are mai mult. V-o puteți imagina pe prințesa Charlotte în ziua nunții ei? Experții regali dau ca sigur faptul că prințesa casei Cambridge va etala măcar o piesă iconică care i-a aparținut bunicii Lady Di. Charlotte, prima nepoată a Dianei va moșteni cea mai faimoasă bijuterie a sa, Tiara Spencer.

Prințesa Diana nu a avut fete și, conform tradiției, nepoata cea mare va fi prima destinatară pentru bijuteriile bunicii. Un apropiat de casele Cambridge și Spencer a declarat că atunci când copilul va ajunge la vârsta majoratului, va avea privilegiul denumit „alegerea bijuteriilor de familie”.

Tensiunile dintre William și Harry cresc

 Această situație este doar un alt factor care adâncește tensiunile deja existente între cei doi frați, a căror relație s-a deteriorat vizibil în ultimii ani. Se pare că William consideră că Meghan ar trebui să poarte o responsabilitate aparte în păstrarea acestei moșteniri prețioase.

Tensiunile în familia regală par să fie departe de a se aplana, iar acest subiect adaugă un nou strat de complexitate în relațiile deja tensionate dintre cei implicați.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri