Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț amânat. Ben Affleck o protejează pe Jennifer, artista și-a vândut apartamentul din New York

Divorț amânat. Ben Affleck o protejează pe Jennifer, artista și-a vândut apartamentul din New York
Ben Affleck pare mai fericit ca niciodată în timp ce iese fără verighetă, pe fondul afirmațiilor că ar fi „umilit-o” pe Jennifer Lopez înainte de un divorț iminent. Continuă  jocul „uite verigheta, nu e verigheta”, un fel de „alba – neagra” între cei doi și urmărit cu interes de presă și paparazzi.

Ben Affleck a fost surprins extrem de bine dispus în timp ce ieșea în LA marți, pe fondul afirmațiilor că și-a „umilit” soția, Jennifer Lopez, de ziua ei, înainte de un iminent divorț. Se pare că acesta a fost amânat. De fapt, Ben Affleck o protejează pe Jennifer, chiar dacă a fost surprins, din nou, fără verighetă în timp ce ajungea vesel la biroul său, îmbrăcat în costum și cu o cafea cu gheață în mână.

Această apariție vine după ce și Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, a fost văzută pe Coasta de Vest tot fără verighetă, după o ședere prelungită în Hamptons. O sursă a declarat pentru Page Six că Ben a amânat depunerea actelor de divorț pentru a o „proteja” pe Jennifer, în contextul în care presa a aflat și a scris despre faptul că cei nu își mai vorbesc.

Ben Affleck a fost surprins din nou fără verighetă. Nu o mai poartă de luni bune (Daily Mail)

Un insider a spus: „A umilit-o pentru că ea a făcut un mare tam-tam că el este iubirea vieții ei. Au avut două nunți acum doi ani. Este un fel de record, nu sunt copii”. Se crede, de asemenea, că Jennifer este supărată de despărțire,  deoarece ambii au copiii implicați.

„Sunt cinci copii implicați în asta, a spus sursa. Ea știa că vor să-și combine familiile. Nu a acceptat pe deplin că s-a terminat”. Jennifer are gemenii Max și Emme, de 16 ani, din căsătoria anterioară cu Marc Anthony, în timp ce Ben îi are pe Violet, de 18 ani, Fin, de 15 ani, și Samuel, de 12 ani, cu fosta soție Jennifer Garner.

Pe de altă parte, sursa citată relata, zilele trecute, că toți acești 5 copii au încercat din răsputeri să îi împace pe părinți. Pe de o parte copiii lui Jennifer și cei ai lui Ben cred că vedetele se iubesc și trebuie să rămână împreună, găsind formule de conviețuire. Pe e altă parte, cei cinci adolescenți s-au împrietenit imediat, priindu-le statutul de frați.

Divorț amânat cu  o lună

În ultimele luni, cuplul odată îndrăgostit pare hotărât să continue cu divorțul după ce o ultimă încercare de reconciliere a eșuat. Cei doi ar fi rupt toate legăturile. Conform TMZ, cântăreața și actorul au încetat complet să mai comunice – făcând și mai dificilă atingerea unui acord.

Publicația a dezvăluit că celebritățile au făcut separarea mai dificilă prin refuzul de a comunica în persoană sau măcar telefonic. TMZ a scris că vedetele încă nu au angajat avocați, dar au negociat termenii despărțirii prin managerii lor de afaceri. „Au finalizat actele de divorț cu ea acum o lună, dar așteaptă momentul potrivit pentru a le depune”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Jennifer Lopez și-a arătat silueta la 55 de ani, însă soțul nu a participat la petrecerea aniversară (Instagram)

Alte surse au spus pentru Page Six că Ben a amânat depunerea actelor de divorț pentru a o „proteja” pe Jennifer, după ce presa a aflat că cei doi nu mai vorbesc. „În acel moment, vor da un comunicat comun în care vor spune cât de mult se iubesc și cum au luptat să facă lucrurile să meargă, dar nu au reușit. Sincer, în cele din urmă, nu au reușit să ajungă la un compromis. Ceea ce aveau înainte s-a pierdut și amândoi au acceptat acest lucru”, a spus o altă sursă.

Artista și-a vândut apartamentul din New York

Inclusiv săptămâna trecută, un prieten al cuplului a declarat pentru Daily Mail că vedetele sunt hotărâte să divorțeze. Știrea a venit după ce Ben a cheltuit 20,5 milioane de dolari pe o nouă vilă în Pacific Palisades, pe care a achiziționat-o în data de 24 iulie – ziua în care soția sa și-a sărbătorit ziua de naștere. Conform prietenilor lui Jennifer, achiziția la înfuriat-o pe cântăreață și a resimțit-o ca pe o „lovitură în inimă”.

Achiziția extravagantă a lui Ben a venit la câteva zile după ce cuplul a scos oficial la vânzare vila lor din Beverly Hills pentru 68 de milioane de dolari. De asemenea, tot în data de 24 iulie, Jennifer Lopez a finalizat și vânzarea penthouse-ului său cu patru dormitoare din New York pentru 23 de milioane de dolari, a scris People.  

Ben Affleck o protejează încă pe Jennifer Lopez

Pe fondul articolelor despre separarea lor, Ben Affleck și-a dezvăluit și noul look, complet transformat. S-a tuns foarte scurt, cu părul complet ras pe părțile laterale, și a abordat o ținută rebelă, în weekend, când a ieșit la plimbare cu motocicleta.

Ben și Jennifer au fost văzuți împreună ultima dată pe 30 martie. De atunci, au petrecut vara separat – Jennifer în mare parte pe Coasta de Est, în timp ce Ben a rămas acasă în Los Angeles. Cuplul a arătat că nu mai au planuri romantice, petrecând chiar și aniversarea nunții lor, pe 16 iulie, în orașe diferite.

Momentele tandre dintre Affleck și LOpez sunt istorie. Cei doi nu își mai vorbesc deloc (Instagram)

Amintim că articolele despre problemele maritale ale lui Ben și Jennifer au început să circule încă din luna mai, când surse apropiate cuplului au relatat că Ben s-a mutat într-o locuință pentru care plătea chirie 100.000 de dolari.

Tot atunci a „transpirat” informația că intenționau să-și vândă „casa visurilor”, achiziționată după căutări îndelungi. O altă sursă a menționat că ruptura dintre soți a fost „dificilă zi de zi” din cauza diferențelor propriilor filosofii de viață. „Ei îi place să-și deschidă inima față de fani și de lume, el este mai introspectiv și privat”, a spus o sursă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre