Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck, de nerecunoscut în ultima apariție publică, slab și tuns. Jennifer Lopez s-a întors acasă

Ben Affleck, de nerecunoscut în ultima apariție publică, slab și tuns. Jennifer Lopez s-a întors acasă
Săptămâna aceasta îi găsește pe Ben Affleck și Jennifer Lopez în Los Angeles. Artista a revenit acasă, de la New York, unde a stat în ultima perioadă, și unde a sărbătorit și aniversarea ei. Între timp, actorul și-a cumpărat o casă nouă, pentru a nu mai locui într-una închiriată, unde s-a mutat de câteva luni, după ce a părăsit super-conacul achiziționat împreună cu Jennifer Lopez și care este acum de vânzare.

Ben Affleck a fost aproape de nerecunoscut în ultima sa apariție publică în Los Angeles, când a fost surprins de fotoreporteri pe stradă.  El a trecut printr-o schimbare radicală de look și stil, dar a și slăbit vizibil.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a fost surprins cu capul aproape ras, sâmbătă, 3 august, așa cum se vede în fotografiile obținute exclusiv de revista People. Affleck a adoptat un stil casual și cool, purtând o jachetă neagră peste un tricou negru Red Hot Chili Peppers, pe care l-a asortat cu blugi gri. El și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare tip aviator, negri și argintii, în timp ce a dat o tură prin cartier, pe motocicleta sa electrică albastră.

Ben Affleck, de nerecunoscut în public

Ieșirea de weekend a lui Ben Affleck vine în contextul în care el și soția sa, Jennifer Lopez, și-au petrecut timpul pe coaste opuse ale Americii în ultimele săptămâni. Actorul a stat mai toată vara în Los Angeles, unde a lucrat la viitorul sequel „The Accountant 2” și a petrecut timp cu copiii săi. Așa cum știți, el împarte custodia copiilor Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Ben Affleck a slăbit și și-a ras părul după ce s-a mutat în noua sa casă (People)

Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, în schimb, și-a petrecut timpul alături de prieteni și familie în Hamptons, New York. Recent, și-a sărbătorit ziua de naștere în cadrul unei petreceri cu tematică „Bridgerton”, la care soțul, Affleck nu a fost prezent.

Actorul și-a făcut „cadou” o casă, de ziua soției

O sursă a declarat pentru revista People încă din luna iunie că Affleck și Lopez nu aveau „planuri de vară împreună” și că erau „concentrați pe viețile lor separate”. Practic, „cadou” de ziua  încă soției sale, Ben Affleck a finalizat achiziționarea unei proprietăți cu cinci dormitoare, bună pentru o familie.

Noua casă îi oferă lui Ben Affleck mai multă intimitate (PageSix)

Proprietatea de 20,5 milioane de dolari se află în Los Angeles. O sursă a declarat pentru aceeași revistă că noua casă este foarte frumoasă și cu potențial. „Atmosfera este prietenoasă cu familia, dar poate fi transformată ușor într-o locuință de burlac”, a declarat sursa, adăugând că noua locuință a lui Affleck se află într-un cartier care găzduiește numeroase alte vedete din industria de divertisment. Vila „se bucură de o atmosferă sofisticată, dar nu este la modă. Este cu adevărat un loc de elită”.

Super-conacul lui Affleck și Lopez, de vânzare, de luna trecută

Pe de altă parte casa comună, super-conacul lui Affleck și Lopez din Beverly Hills rămâne pe piață. Prețul cerut este de 68 de milioane de dolari. Inițial, cuplul a scos casa la vânzare în iunie, înainte de a o lista public în iulie, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile legate de tensiunile continue  din căsătoria lor. Cei doi au cumpărat proprietatea cu 60,85 milioane de dolari în mai 2023 după ce s-au căsătorit în iulie 2022.

Conacul achiziționat de Jennifer Lopez și Ben Affleck
Super-conacul achiziționat de Jennifer Lopez și Ben Affleck după nuntă e de vânzare cu 68 de milioane de dolari (Instagram)

Momentan, acolo locuiește Jennifer Lopez și copiii ei, gemenii  în vârstă de 16 ani Emme și Max. Vedeta de 55 de ani – care și-a sărbătorit ziua de naștere la sfârșitul lunii iulie în New York – a revenit și ea în weekend în Los Angeles, fiind surprinsă îmbrăcată confortabil într-un top gri decupat și un cardigan tricotat gros, bej, în timp ce cobora din avion.

Jennifer Lopez a revenit și ea în Los Angeles, acolo unde e și Ben Affleck (Daily Mail)

Persoane apropiate situației au afirmat că problemele maritale ale lui Ben și JLo nu au legătură cu statutul ei de superstar mondial, așa cum au speculat unii.

„Ideea că Ben crede că Jennifer este prea faimoasă și că nu știa în ce se bagă cu atenția asupra căsătoriei lor nu este adevărată. Există probleme mai profunde”, a declarat o sursă pentru People.

Copiii lui Affleck și Lopez au încercat să îi împace

J Lo și Ben nu au mai fost văzuți împreună de două luni, iar surse au declarat pentru DailyMail.com că au pregătit deja documentele de divorț, acestea urmând să fie depuse în curând. Conform acelorași surse, căsătoria lor ar fi în criză de luni de zile. O altă sursă a declarat pentru DailyMail.com că copiii lui Affleck și Lopez au și-au făcut o strategie comună și au  colaborat pentru a-i ajuta pe părinții lor să își repare relația. Adolescenți cu vârste apropiate, copiii celor două vedete au avut o relație foarte bună ca frați vitregi.

„Copiii cred că Jennifer și Ben sunt cu adevărat, profund îndrăgostiți, ca suflete pereche, și nu vor ca ei să divorțeze. Vor ca ei să rezolve lucrurile, la bine și la rău, așa cum au spus în jurămintele lor. Și simt că cei doi ar trebui să continue consilierea și să discute, chiar dacă este dureros. Ei cred că, dacă fac și spun lucrurile corecte, ar putea exista mai multă pace”, a spus sursa.

Surse foto: Instagram, revista People

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre