Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez nu scapă de aerele de divă. Ce reguli absurde le-a impus angajaților

Jennifer Lopez nu scapă de aerele de divă. Ce reguli absurde le-a impus angajaților
Surse din industrie se înghesuie să o acuze pe Jennifer Lopez, subliniind faptul că artista depășește orice limită cu aerele de divă. Acestea susțin că vedeta nu le-ar permite nici angajaților, nici oamenilor obișnuiți să aibă contact vizual cu ea.

Într-un nou articol din The Daily Mail, se afirmă că „persoane din industrie susțin că Jennifer Lopez are, de asemenea, o regulă bizară: fără contact vizual atunci când are de-a face cu membrii echipei sau cu angajații”.

„Nu priviți la Ms. Lopez”

Jennifer Lopez le-a impus reguli stricte angajaților

„Un prieten de-al nostru a lucrat la lumini în culisele unuia dintre concertele ei. Toți lucrătorii au primit instrucțiuni stricte: Nu priviți la Ms. Lopez. Nu trebuie să intre ochii în contact”, a susținut un utilizator online. Un alt internaut a precizat că „știu oameni care lucrau la Mohegan Sun și au fost instruiți să evite total contactul vizual cu Jennifer diva”.

De asemenea, un șofer de limuzină a fost sfătuit să țină cont de regula „fără contact vizual” atunci când se află alături de celebra cântăreață.

„Conform prietenului meu din interior, șoferii limuzinelor ei au primit aceleași instrucțiuni, nu puteau nici măcar să se uite la ea în oglinzile retrovizoare”, spun sursele.

Jennifer și Ben Affleck au scos casa la vânzare

JO și Ben își vând casa

Jennifer Lopez a fost nevoită să anuleze câteva concerte din turneul din august din cauza vânzărilor scăzute de bilete. Iar la sfârșitul lunii mai, întregul turneu a fost suspendat, Lopez susținând că decizia a fost luată pentru a putea petrece mai mult timp cu familia sa.

Adevărul, spun sursele, este că încearcă să înnoade relația cu Ben Affleck, care e pe cale să se destrame. Pentru că la doar doi ani de când au ajuns la altar, cei doi sunt la un pas de divorț. La începutul acestei luni, s-a raportat că vedetele și-au scos la vânzare casa din Beverly Hills, în valoare de 60 de milioane de dolari.

Chiar dacă cei doi nu vor mai forma un cuplu, vor rămâne parteneri profesional, întrucât compania de producție Artists Equity, fondată de Affleck împreună cu prietenul său Matt Damon, produce următoarele două filme ale lui Lopez. E vorba de „Unstoppable”, despre campionul de wrestling cu un singur picior Anthony Robles, și „Kiss of the Spider Woman”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre