Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe războiul? Ben Affleck, criză de nervi în fața casei lui și a lui Jennifer Lopez

Începe războiul? Ben Affleck, criză de nervi în fața casei lui și a lui Jennifer Lopez
Ben Affleck nu a mai rezistat și a făcut o criză de nervi, chiar în fața casei lui și a lui Jennifer Lopez. Întreg momentul a fost imortalizat de paparazzi.

Ben Affleck a ajuns din nou subiectul de discuție de pe buzele tuturor, căci a făcut o criză de nervi în fața casei sale și a lui Jennifer Lopez din Beverly Hills, California. Tensiunea și-a spus clar cuvântul în cazul lui Ben Affleck, a cărui căsnicie cu J. Lo a fost analizată în detaliu în ultima vreme de presa din întreaga lume. 

Încă de la începutul anului, Ben Affleck a recunoscut, lucru confirmat și de Lopez, că nu îi place ca relația și viața lui să se petreacă în lumina reflectoarelor. Ceea ce este opusul dorințelor cântăreței, căreia îi place să fie activă inclusiv pe rețelele sociale: Și-a dat seama însă ulterior că nu este corect ceea ce cere, astfel că a făcut un compromis: „Apoi am realizat cumva că nu este corect să ceri asta. Este cam ca și cum ai spune ‘Vreau să mă căsătoresc cu un căpitan de vas’ și apoi adaugi ‘Dar nu-mi place apa’”, a mărturisit actorul în urmă cu câteva luni. 

Tensiunea și-a spus cuvântul 

Cu toate că părea dispus să facă un compromis, se pare că lui Ben Affleck i-a ajuns. Surse apropiate din anturajul cuplului a spus în urmă cu câteva luni că cei doi ar avea probleme în căsnicie și ar fi în prag de divorț. Cu toate că Affleck și Lopez au încercat să nege, semnele au fost peste tot. Ba chiar recent, J. Lo a plecat singură într-o vacanță în Positano, Italia, apoi a trecut și prin Franța, acolo unde a participat la un show Vogue. 

Ben Affleck a făcut o criză de nervi în fața case. Pagei sale
Foto: PageSix

În tot acest timp, tensiunea lui Ben Affleck a continuat să crească și s-a terminat cu o criză de nervi în fața casei din Beverly Hills, de față cu paparrazzi, care au surprins toată scena. Iar nervii actorului erau îndreptați chiar către fotografi. 

A făcut o criză de nervi 

Totul s-a petrecut sâmbătă, atunci când actorul se pregătea să plece cu mașina din fața casei. Câțiva paparazzi început să facă poze, orbindu-l pe star cu flash-ul de la aparat. 

Ben Affleck gesticula nervos, în timp ce îi certa pe paparazzi
Foto: PageSix

Luminile strălucitoare reprezentau o asemenea distragere și problemă de siguranță încât Affleck a frânat brusc, a dat cu spatele și a ieșit din vehicul pentru a-i mustra pe fotografi. „Ascultă, omule, o să mă faci să fac un accident,” se aude spunând Affleck, în vârstă de 51 de ani, unuia dintre cameramani, într-un videoclip obținut de o publicație luni. „Nu-mi băga luminile în față când conduc pe alee.”

I-a atenționat pe paparazzi să nu facă asta cu fiica sa 

Fiica cea mare a actorului, Violet, în vârstă de 18 ani, se afla și ea pe proprietate, iar Affleck i-a atenționat pe fotografi să nu folosească flash-urile de la aparate atunci când iese ea, căci ar putea avea un accident: „Oprește-te, omule. Este periculos ceea ce faceți voi. Înțelegeți?” a spus Affleck.

Violet, alături de tatăl ei, Ben Affleck, dar și de J. Lo
Foto: PageSix

 

„Nu pot vedea. O să răniți pe cineva făcând prostia ăsta. Doamne Dumnezeule, fiica mea vine pe aici. Dacă îi puneți luminile pe ea, o puneți în pericol. Înțelegeți asta?”, a încheiat Ben Affleck, nervos și gesticulând, înainte de a se urca în mașină și a pleca. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre