Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez a dat o fugă în Italia, în plină dispută privind divorțul ei de Ben Affleck. Paparazzi n-au ratat-o

Jennifer Lopez a dat o fugă în Italia, în plină dispută privind divorțul ei de Ben Affleck. Paparazzi n-au ratat-o
În pantaloni scurți, un top burtieră și abdomenul lucrat la sală la vedere, Jennifer Lopez a fost surprinsă singură, la mii de kilometri distanță de casă și de soțul ei, Ben Affleck.

În plină dispută în legătură cu divorțul ei de Ben Affleck, Jennifer Lopez pare că a dat singură o fugă în Italia. Vedeta pur și simplu radiază în imaginile surprinse de paparazzi, în timpul unei plimbări cu barca. Ea a fost surprinsă într-un sat pitoresc de pe Coasta Amalfi, acolo unde a mai petrecut vacanțe și cu alte ocazii.

Amintim că în 2021, Dana Budeanu și fiicele ei s-au intersectat cu starul internațional tot într-o vacanță în Italia.

Jennifer lopez și-a etalat silueta, relaxată, în timpul unei plimbări cu barca. Ea se află singură în vacanță în Italia (Instagram)

Din acel moment există și câteva fotografii cu JLo și una din gemenele româncei, care este mare fană a ei și i-a cerut permisiunea să imortalizeze clip împreună. Dacă atunci Jennifer Lopez celebra reluarea poveștii ei de dragoste cu Ben Affleck, ei aflându-se în vacanță împreună, acum vedeta  călătorește fără acesta, dar are un anturaj de prieteni, după cum dezvăluie imaginile obținute de presa de peste Ocean. Peste o lună, Jeniffer Lopez va împlini 55 de ani.

Jennifer Lopez a dat o fugă în Italia, în plină dispută privind divorțul

Jennifer Lopez arătă superb în imaginile surprinse de paparazzi în Italia.  Ea a fost văzută la un hotel din Positano, un sat pitoresc de pe Coasta Amalfi, în sudul Italiei. Acolo, ea și câțiva prieteni s-au îndreptat către apă, unde s-au urcat pe o barcă.

Lopez, în vârstă de 54 de ani, și-a etalat corpul de plajă purtând un top galben bandeau, o pereche de pantaloni scurți galbeni și o jachetă asortată, lăsată lejer pe brațe. A ieșit la plimbare încălțată cu saboți platformă, așa cum obișnuiește de obicei, pentru a-și alungi silueta, vedeta având o înălțime de 1,64 m.

De Ziua Tatălui, Ben Affleck a fost la fosta soție

Plecarea în Italia are loc la câteva zile după ce, pe rețelele sociale, i-a adresat un mesaj simplu soțului ei, de Ziua tatălui. „Eroul nostru,” a scris ea duminică pe Instagram Story alături de o fotografie mai veche a lui Affleck, în vârstă de 51 de ani, îmbrăcat într-o geacă neagră din piele, „La mulți ani de Ziua Tatălui”. Ziua respectivă, actorul a petrecut-o însă împreună cu fosta sa soție, Jennifer Garner, și cu cei trei copii ai lor, Violet, Seraphina și Samuel.

În anii trecuți, cuplul s-a bucurat de călătorii în Franța și Italia în timpul verii. Inclusiv luna lor de miere din 2022, au petrecut-o în această țară, la Milano și Lacul Como. Apoi a urmat și o excursie de ziua de naștere a vedetei pe insula iubită de celebrități, Capri.

Jennofer Lopez se simte foarte bine singură în Italia. În timpul unei plimbări, s-a oprit să își cumpere ochelari de soare n(Instagram)

Artista a declarat că, în general, nu este „o mare iubitoare de vacanțe”, dar a vorbit despre dragostea ei pentru Italia. „Când, în sfârșit, am petrecut câteva veri la rând în sudul Italiei, chiar, chiar mi-a plăcut”, a spus Jennifer Lopez într-un interviu, anul trecut. În această escapadă singură, vedeta a fost surprinsă și la cumpărături de ochelari de soare.

Detalii care alimentează zvonurile divorțului

Zvonurile de divorț sunt întărite și de faptul că Lopez și Affleck au decis să își vândă conacul din Beverly Hills, California, pe care au plătit aproape 61 de milioane de dolari, după ce s-au chinuit aproape doi ani să găsească casa ideală pentru ei. S-au mutat acolo anul trecut, iar acum au apelat la o agenție imobiliară pentru vânzare. Prețul cerut este de 65 de milioane de dolari. Anul acesta, Ben Affleck s-a mutat din conac și a fost surprins în repetate rânduri fără verighetă. El locuiește într-o casă închiriată la câțiva kilometri distanță.

„Lui Ben nu i-a plăcut niciodată casa. Este prea departe de copiii săi”, a declarat o sursă apropiată lui Lopez pentru People.

Pe de altă parte, pe 31 mai, Jennifer Lopez și-a anulat turneul planificat, anunțând că ia o pauză „pentru a fi alături de copiii ei, familie și prietenii apropiați”.

O sursă a declarat pentru „Entertainment Tonight” săptămâna trecută că actorii „trăiesc vieți separate”, dar „nu s-au separat oficial încă. În acest moment, fiecare face ceea ce dorește. Au intrat în relație foarte optimiști și au crezut că lucrurile se vor schimba, dar nu s-au schimbat”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre