Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez, deranjată de un viciu de care Ben Affleck nu se lasă. A devenit un punct nevralgic între ei

Jennifer Lopez, deranjată de un viciu de care Ben Affleck nu se lasă. A devenit un punct nevralgic între ei
Fanii cuplului Jennifer Lopez – Ben Affleck se întreabă tot mai des care să fie motivele pentru care relația celor doi e pe muchie de cuțit. S-a aflat și un viciu de-al artistului, care o scoate din minți pe cântăreață.

Jennifer Lopez susține de mult timp eforturile lui Ben Affleck de a-și depăși provocările, inclusiv dependențele și luptele din trecut. Cu toate acestea, obiceiul său persistent de a fuma a devenit un punct nevralgic între ei.

Certuri dese din cauza fumatului

Surse apropiate cuplului, după cum a relatat Life and Style Magazine, dezvăluie că toleranța lui Lopez este în scădere, deoarece fumatul rămâne viciul persistent al lui Affleck. Aversiunea ei puternică față de fumat, combinată cu prezența încăpățânată a obiceiului, tensionează tot mai mult interacțiunile lor și dinamica relației de zi cu zi. Așa s-a ajuns ca cei doi, spun sursele, să se certe tot mai des din cauza tutunului.

Țigările, de la o supărare minoră la o nemulțumire majoră

Ben Affleck nu se poate opri din fumat, lucru care o deranjează grav pe Jennifer Lopez

Potrivit unor persoane din interior care au vorbit cu Life and Style Magazine, „J. Lo îl iubește pe Ben, dar s-a săturat de țigările lui urâte”. Inițial, Lopez a fost dispusă să treacă cu vederea fumatul lui Affleck ca pe un rău mai mic în comparație cu alte probleme cu care acesta s-a confruntat.

Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, ceea ce a fost cândva o supărare minoră a înflorit într-o nemulțumire majoră, complicând viața de cuplu împreună și devenind un subiect frecvent de dezacord.

Mulți dintre fanii lui Ben empatizează cu lupta sa împotriva fumatului

Publicul și fanii au adesea reacții mixte la problemele personale ale celebrităților. În cazul lui Ben Affleck, mulți dintre fanii săi empatizează cu lupta sa împotriva fumatului, un obicei notorie și dificil de abandonat. Totuși, sprijinul fanilor poate fi o sabie cu două tăișuri, deoarece pune o presiune suplimentară asupra celebrităților pentru a răspunde așteptărilor nu doar în viața profesională, ci și în alegerile lor personale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre