Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț amânat. Jennifer Lopez, vizită secretă acasă la Ben Affleck. Planul salvării căsniciei lor a fost pus în mișcare

Divorț amânat. Jennifer Lopez, vizită secretă acasă la Ben Affleck. Planul salvării căsniciei lor a fost pus în mișcare
De luni bune zvonurile legate de despărțirea dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt tot mai dese. După ce artista și-a celebrat ziua de naștere departe de soțul ei, acesta și-a făcut un cadou scump: și-a luat o vilă în Los Angeles. El locuia în chirie, fiind mutat de luni bune din super conacul cumpărat împreună cu soția sa la aproximativ un an după nuntă, aflat de asemenea în cel mai mare oraș din California.

Săptămâna aceasta, Jennifer Lopez a fost surprinsă în vizită la Ben Affleck. Vedeta i-a făcut soțului ei o vizită secretă în noua sa vilă, iar la scurt timp după ce a încercat să plece neobservată de acolo, a fost văzută în oraș, la cumpărături, alături de fiul actorului, Samuel. Imaginile au fost surprinse luni.

Este prima dată, după luni bune, când există indicii că cei doi soți se întâlnesc și discută, mai ales că s-a scris mult că nu și-ar mai vorbi și că ar comunica exclusiv prin intermediul managerilor lor și al avocaților.

Supervedeta de 55 de ani nu a mai fost văzută împreună cu actorul de 51 de ani din Batman de luni de zile. După ce a plecat de acasă de la Ben, JLo părea într-o dispoziție excelentă. Ea a fost surprinsă luni, în timp ce îl răsfăța pe băiatul de 12 ani al lui Ben Affleck, Samuel, cu o sesiune de cumpărături la Neiman Marcus în Beverly Hills.

Îmbrăcată într-un romper alb stilat și adidași verzi strălucitori, vedeta l-a îmbrățișat pe Samuel în timp ce se plimbau prin magazinul de lux. Ea și-a stilizat părul blond nisipiu, lăsându-l liber, și și-a completat ținuta casual chic cu ochelari de soare de designer și cercei mari aurii. Mai târziu, duo-ul a ieșit cu mai multe pungi de cumpărături în mână, Jennifer Lopez ținându-se aproape de fiul ei vitreg în timp ce se îndreptau spre SUV-ul ei negru, arată Daily Mail.

Jennifer Lopez și Violet, fiica sa vitregă, unite de o pasiune comună

Generozitatea lui Jennifer vine la o zi după ce sora lui Samuel, Violet, de 18 ani, fiica cea mai mare a lui Ben Affleck, a fost văzută purtând aceeași rochie pe care mama ei vitregă a îmbrăcat-o în timpul întâlnirii de Ziua Îndrăgostiților din 2023, cu Ben.

Frumoasa de 18 ani a emanat stil fără efort în rochia Dolce & Gabbana din șifon, cu un decolteu în V, mâneci fluide și pliuri contrastante roz, în timpul unei ieșiri la prânz alături de gemenii de 16 ani ai lui Jennifer, Max și Emme, duminică, în Los Angeles. Optând pentru un stil relaxat, cel mai mare copil al fostului Batman, și-a completat look-ul cu adidași desfăcuți și șosete albe de sală.

Fiica lui Ben Affleck și Jennifer Lopez au o pasiune comună pentru modă. Mama vitregă i-a dat rochia cu care a ieșit la întâlnire, acum un an, cu tatăl ei (Instagram)

În contrast cu stilul casual al lui fiicei sale vitrege, Jlo a purtat rochia sofisticată cu o curea Dolce & Gabbana și cercei cu diamante strălucitori în timpul cinei romantice. La un an de la acel moment, au apărut primele zvonuri despre problemele lor maritale. DailyMail.com a dezvăluit zilele trecute că vedetele au pregătit deja actele de divorț.

De asemenea, Page Six a aflat, pe surse, că Ben Affleck ar fi amânat depunerea cererii de divorț tocmai pentru a o „proteja” pe Jennifer, după ce s-a scris intens că cei doi nu își mai vorbesc. Un insider a spus: „El a umilit-o pentru că ea a făcut un mare tam-tam că el este iubirea vieții ei. Ei au avut „doar” două nunți acum doi ani. Acesta este un fel de record; nu sunt copii”.

Se crede, de asemenea, că Jennifer este și mai supărată de despărțire pentru că sunt implicați și copiii lor care au devenit foarte apropiați pe parcursul relației lor. „Sunt cinci copii implicați în asta, a spus sursa. Ea știa că vor combina familiile. Nu a acceptat pe deplin că s-a terminat”. Pe lângă Samuel și Violet, Ben mai are un copil, Fin (Serafina), de 15 ani, cu fosta soție Jennifer Garner.

Prietenii lui JLo despre soțul ei: „Este un ticălos de primă clasă”

Ar fi de amintit că pasiunea comună pentru modă le-a apropiat pe Violet și JLo, ele fiind văzute împreună la cumpărături în Hamptons în timpul vacanței de 4 iulie. În timpul aceleași vacanțe, duo-ul a fost surprins și probând rochii la LoveShackFancy în Sag Harbor. Ieșirea lui Violet în rochia mamei sale vitrege vine la numai câteva zile după ce Jennifer și-a arătat inelul de nuntă în timpul unei ieșiri cu Emme în LA.

După ce s-a mutat în noua sa casă, Ben Affleck a decis să își schimbe look-ul într-unul de „băiat rău”: și-a tăiat părul și umblă cu motocicleta (Instagram)

Pe de altă parte, presa de peste ocean scrie că cercul de prieteni ai lui Jennifer Lopez nu l-a agreat niciodată pe soțul ei. Conform unei surse citate de Page Six, „nimeni, cu excepția mamei (lui Lopez), nu îl place pe Ben Affleck. Este un ticălos de primă clasă”.

Planul salvării căsniciei lor a fost pus în mișcare de copiii lui Affleck și Lopez

Conform surselor DailyMail.com, copiii lui Ben Affleck și Jennifer Lopez au și-au făcut, încă de la începutul apariției problemelor de cuplu ale părinților lor, o strategie comună și au colaborat pentru a-i ajuta pe aceștia să își repare relația. Cinci adolescenți cu vârste apropiate, copiii celor două vedete au avut o relație foarte bună ca frați vitregi.

Cei cinci copii ai vedetelor au pus în aplicare un plan prin care să îi împace pe părinții lor (Instagram)

„Copiii cred că Jennifer și Ben sunt cu adevărat, profund îndrăgostiți, ca suflete pereche, și nu vor ca ei să divorțeze. Vor ca ei să rezolve lucrurile, la bine și la rău, așa cum au spus în jurămintele lor. Și simt că cei doi ar trebui să continue consilierea și să discute, chiar dacă este dureros. Ei cred că, dacă fac și spun lucrurile corecte, ar putea exista mai multă pace”, a spus sursa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre