Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț fără scandal, o premieră în viața tumultoasei vedete tv

Divorț fără scandal, o premieră în viața tumultoasei vedete tv
Clarvăzătoarea Carmen Harra a greșit previziunea de data asta! Adriana Bahmuțeanu și George Restival au rezistat doar un an. Surprinzător, americanul și vedeta tv au divorțat fără scandal. Este o premieră pentru Adriana care de câte ori a divorțat de Silviu Prigoană s-a lăsat cu un scandal imens, mediatizat de toată presa românească.

Când Carmen Harra le-a făcut cunoștință, le-a prezis o viață minunată. Vedeta tv Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au divorțat la doar un an de la căsătorie, în liniște. El nu seamănă la temperament cu Silviu Prigoană, iar ea s-a mai înțelepțit.

Adriana Bahmuțeanu a dat vestea pe contul de socializare

Lumea showbiz-ului românesc a primit vestea-șoc. Cu doar un an și trei luni în urmă, Adriana Bahmuțeanu spunea că, în sfârșit, și-a întâlnit jumătatea, acum drumurile celor doi s-au despărțit.

Adriana a dat vestea pe contul de socializare, punctând faptul că între ea și american a fost o dragostea adevărată. Fosta soție a lui Silviu Prigoană nu a vrut să dea mai multe detalii, dar a punctat faptul că cei doi vor rămâne prieteni și se vor ajuta ori de câte ori vor avea nevoie.

„Am hotărât să ne păstrăm intimitatea și să nu transformăm viața privată într-un subiect de presă”

Adriana și George și-au spus adio după un an și trei luni de căsnicie

„A fost o poveste autentică de iubire! Din păcate, distanța și schimbarea planurilor și valorilor comune ne-au determinat să ne despărțim. Am hotărât să ne păstrăm intimitatea și să nu transformăm viața noastră privată într-un subiect de presă.

Vă rugăm să respectați decizia noastră și să înțelegeți că nu vom divulga motivele despărțirii. Vom rămâne prieteni și ne vom susține reciproc. Viața merge înainte!”, a fost mesajul Adrianei Bahmuțeanu pe Facebook.

Adriana și George și-au unit destinele într-o biserică din Ucraina

Anul trecut, Adriana și George au decis să meargă în fața lui Dumnezeu într-o biserică din Ucraina, pentru a fi cât mai departe de ochii curioșilor. Ulterior, au avut o petrecere discretă în Bucovina, împreună cu nașii. Vedeta povestea că George este bărbatul pe care totdeauna l-a căutat, blând, cald și liniștit.

„Ne completăm”, a spus atunci bruneta, menționând că „ne sfătuim în toate privințele, nu fac o mișcare fără să vorbesc cu el mai întâi și e valabilă și reciprocă”.

De asemenea, cei doi au bătut în cuie și câteva reguli, pentru a păstra relația departe de ochii curioșilor și a reuși să rezolve împreună orice problemă s-ar ivi în relația lor. Cu un singur lucru nu au fost de acord: George vroia ca familia să se mărească, iar Adriana nu a fost de acord cu un copil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre