Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi soți din Brașov, arestați pentru că și-ar fi violat copilul. Tatăl filma ororile pe care le făcea mama

Doi soți din Brașov, arestați pentru că și-ar fi violat copilul. Tatăl filma ororile pe care le făcea mama
Ați crede că e un scenariu de film, însă este cât se poate de real și s-a întâmplat în Brașov! Un băiețel de numai 3 ani a fost violat încă de când avea un an, chiar de părinții lui!

Erau văzuți ca doi părinți grijulii, care își creșteau copilul cu dragoste și în armonie. Numai că, ceea ce se petrecea în spatele ușilor, este greu de imaginat. Mama își abuza sexual băiețelul, iar tatăl filma scenele oribile.

Tatăl s-a autodenunțat din prostie

Calvarul trăit de copil încă de când avea un an a ieșit abia acum la iveală, când bărbatul s-a hotărât să divorțeze de femeie. Crezând că o va compromite pe aceasta, a mers la poliție și a arătat filmulețele în care mama își satisfăcea poftele cu bebelușul. Imediat, oamenii legii i-au încătușat pe amândoi.


Cei doi au fost arestați, iar băiețelul lor a fost plasat de urgenţă în grija asistenților maternali. Direcția pentru protecţia copilului Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti.

„Copilul a fost preluat în regim de urgenţă dispunându-se măsura de plasament la asistent maternal profesionist unde se află şi acum. Acest copil trebuie să fie într-un mediu securizat unde să se dezvolte normal psiho emoţional şi pot să vă mai spun că în acest moment la nivelul DGASPC există în evaluare posibilitatea de a plasa acest copil la familia extinsă”, a declarat Lidia Mailat, purtător de cuvânt DGASPC Braşov, conform brasov.net.

Psihologul Gabriel Bibire, din cadrul DGASPC Brașov, crede că este posibil ca şi ei să fi suferit în copilărie abuzuri sexuale, de aici să rezulte comportamentul lor aberant.

„Nu putem vorbi despre o plăcere fiziologică, vorbim despre o plăcere bolnavă în care părintele închide în mintea lui satisfacţii sexuale într-o intimitate deplină. Ei se şi filmau. Aici deja discutăm despre imaginaţie, creativitate, fetish-urile care pot apărea şi probabil vorbim despre deviaţie psihică aici”, spune specialistul.

Ambii părinți au studii superioare

Chiar dacă acum nu a realizat ce i se întâmplă, fiind prea mic, băieţelul ar putea fi afectat pe termen lung. Psihologul susține că după vârsta de trei ani încep să apară amintirile, iar toate mecanismele sexuale trăite până acum se pot declașa oricând pe parcursul vieții.
Incredibil, dar cei doi părinți au studii superioare şi lucrează pe cont propriu pentru clienți din întreaga lume. De asemnea, pe paginile lor de socializare arată că își iubesc și îngrijesc copilul. Însă, vecinii spun că în ultimul an ar fi auzit frecvent certuri în apartamentul lor, unele episoade terminându-se cu intervenția poliției.
Cei doi soți sunt acuzați acum de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și pornografie infantilă. Riscă 12 ani de închisoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre