Simona Ionescu / Redactor Șef

Doina Teodoru s-a despărțit de Cătălin Scărlătescu? Actrița face primele declarații: „Nu ne-am mai văzut de mult”

Doina Teodoru s-a despărțit de Cătălin Scărlătescu? Actrița face primele declarații: „Nu ne-am mai văzut de mult”
Iubiți de români pentru transparența de care dau mereu dovadă dar și pentru talentul pe care l-au primit de la Divinitate, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu își văd de povestea lor de iubire.

E adevărat că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu n-au mai avut vreme să apară împreună și să-și bucure fanii. Dar asta nu se întâmplă pentru că nu se mai iubesc ca la început, ci doar pentru că sunt extrem de ocupați.

Pentru a-și liniști fanii care și-au pus tot felul de întrebări în ultima perioadă, Doina Teodoru a explicat ce se întâmplă în viața ei și a iubitului Cătălin Scărlătescu pe rețelele de socializare. Tânăra a explicat că sunt foarte ocupați, celebrul bucătar cu emisiunea „Chefi la cuțite”, iar actrița cu filmările pentru serialul „Lasă-mă, îmi place. Camera 609”. „Nu ne-ați mai văzut de mult timp. Adevărul e că, deși stăm în aceeași casă, parcă nici noi nu ne-am mai văzut de mult”, a explicat Doina Teodoru pe rețelele de socializare.

Cătălin și Doina se iubesc parcă mai mult ca niciodată. Sursă foto: Instagram

Cum se înțelege Doina cu „vulcanicul” Cătălin Scărlătescu

Într-un interviu recent, Doina Teodoru a explicat că iubirea îi ține împreună, iar cel „vulcanic” din relație e simpaticul bucătar. Pe de altă parte, Doina a spus care este secretul unei relații liniștite și fără tensiuni financiare: fiecare e cu banul lui. Singurele întrebări care mai apar din când în când sunt: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?, cam așa e la noi!”.

„L-am dus la castel”

Cu câteva zile în urmă, Cătălin Scărlătescu a făcut show la festivalul de la Sinaia. Iubita sa n-a ratat ocazia să fie alături de el și i-a făcut și o surpriză. Au mers să ia masa la Castelul Cantacuzino, din Bușteni. Actrița n-a ratat ocazia să le spună și fanilor, în stilu-i caracteristic. „L-am dus la castel. Am auzit că există un meniu pe care nu l-a criticat încă”, a scris Doina Teodoru pe contul de socializare, iar fanii au sărit cu tot felul de comentarii amuzante.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre