Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu imens în lumea veterinarilor. Sărbători îndoliate pentru o familie de medici foarte cunoscută de către iubitorii de animale

Doliu imens în lumea veterinarilor. Sărbători îndoliate pentru o familie de medici foarte cunoscută de către iubitorii de animale
Vestea a șocat întreaga comunitate a iubitorilor de animale. O familie de medici veterinari din București, cunoscută pentru capacitățile sale uriașe de a salva necuvântătoarele dragi oamenilor, a fost lovită de tragedie.

Familia ISRAVET e acum mai mică… Medicul veterinar Tamara Ionescu, soția doctorului veterinar Radu Ionescu, s-a stins, deși era tânără și energică.

Dr. Tamara Ionescu, un medic veterinar care și-a dedicat viața salvării necuvântătoarelor – indiferent de oră, de zi sau chiar și de propria ei stare de sănătate.

Doctorița, iubită atât de necuvântătoare, cât și de stăpânii lor, a fost răpusă de o boală nemiloasă. Dr. Radu Ionescu a făcut anunțul tulburător miercuri seara. Astăzi, 18 decembrie, va avea loc înmormântarea, la Cimitirul Metalurgia din Capitală, începând cu ora 13.00.

Doctorița Tamara Ionescu era apreciată de cei care îi călcau pragul cabinetului ca un înger printre oameni, de o bunătate rară – dovadă fiind și faptul că, deși era grav bolnavă, ea mergea în continuare la clinică și își salva pacienții patrupezi. De asemenea, avea mereu o vorbă bună și o mângâiere de alinare pentru stăpânii de necuvântătoare care sufereau alături de aceștia.

Plecarea ei din această lume a șocat și comunitatea medicilor veterinari, Tamara Ionescu fiind un ecografist de excepție și un bun dascăl pentru medicii aflați la începuturile meseriei.

Dr. Radu Ionescu este renumit pentru „minunile” pe care le-a făcut pentru animalele de companie.

Familia Sălăgean transmite sincere condoleanțe doctorului Radu Ionescu, fiului lor, Luca, și întregii familii ISRAVET.

Dumnezeu să o odihnească!  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre