Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în cinematografie. Niciodată această familie de actori nu s-ar fi gândit să-l piardă pe „frumosul înger dulce”, și el actor

Doliu în cinematografie. Niciodată această familie de actori nu s-ar fi gândit să-l piardă pe „frumosul înger dulce”, și el actor
Nepotul lui Robert De Niro, Leandro, a murit la vârsta de 19 ani: „Ai fost atât de iubit”, spune mama adolescentului, actrița și regizoarea Drena De Niro, ale cărei lacrimi nu se mai opresc.

Fiica lui Robert de Niro a anunțat pe Instagram decesul trist al „frumosului ei înger dulce”. Leandro a călcat pe urmele bunicului său și a apărut în „A Star is Born” în anul 2018.

Fiica celebrului actor nu a dezvăluit cauza morții

Leandro era fiul fiicei celei mai mari a lui De Niro, Drena De Niro, și al artistului Carlos Rodriguez. „Te-am iubit dincolo de orice cuvinte sau descriere din momentul în care te-am simțit în burta mea. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine.

Nepotul lui Robert de Niro a decedat. Băiatul avea doar 19 ani

„Mi-aș fi dorit ca doar această iubire să te fi putut salva. Îmi pare atât de rău, copilul meu”

„Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt când am ajuns să fiu mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca doar această iubire să te fi putut salva. Îmi pare atât de rău, copilul meu, îmi pare atât de rău @carlosmare. Odihnește-te în pace și în paradisul etern, dragul meu băiat.”, a adăugat ea, etichetându-l pe tatăl lui Leandro.

Robert De Niro, alături de fiica sa și nepot

Vedetele au sărit în ajutorul fiicei lui De Niro

Ca răspuns la această veste, mai multe vedete și-au împărtășit condoleanțele în secțiunea de comentarii a postării lui Drena. Drena, fie ca Dumnezeu să te țină în brațele sale”, a scris regizorul Lee Daniels. La rândul său, Rosie Perez a comentat: ”Șocată. Îmi pare atât de rău! Suntem cu toții aici pentru tine! Te iubesc prea mult”. Tatăl lui Leandro a distribuit la rândul său o imagine înnegrită pe Instagram, unde a primit nenumărate mesaje de condoleanțe.

Robert De Niro și fiica sa, Drena

Drena a fost adoptată de Robert De Niro

Drena a fost adoptată de Robert De Niro și i-a luat numele de familie, după ce actorul s-a căsătorit cu mama ei, Diahnne Abbott, în 1976. O bună perioadă, aceasta s-a împărțit între New York, Los Angeles și Italia. O perioadă a fost model, DJ și consultant de modă, iar în cele din urmă a ales să-i calce pe urme lui De Niro și a devenit actriță și regizoare.

Primul ei rol a fost în filmul „Grace of My Heart al” lui Allison Anders, în 1996, și a continuat să joace în mai multe filme ale tatălui ei, inclusiv ”On The Run” din 1999, „City By The Sea” din 2002 și „Showtime” din 2002. De Niro s-a despărțit de mama Drinei în 1988, dar starul de la Hollywood a rămas în viața ei.

Ea l-a făcut pe De Niro bunic în 2003, când i-a urat bun venit fiului Leandro cu iubitul ei de atunci, Carlos Rodriguez. Drina, care locuiește în prezent la New York, se descrie, ca fiind și antrenoare de Muay Thai și arte marțiale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre