Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în lumea cinematografiei. Actorul din „Nashville” a murit la doar 34 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. Actorul din „Nashville” a murit la doar 34 de ani
Alarma a fost dată de soția actorului, după ce nu a reușit să dea de el la telefon, potrivit Mirror, ediției de sâmbătă, 11 februarie 2023.

Cody Longo, tânărul actor cunoscut din „Nashville” și „Days of our lives”, a fost găsit mort în locuința sa la începutul acestei săptămâni de către poliția locală care a mers să investigheze.

Alarma a fost dată de soția actorului, după ce nu a reușit să dea de el la telefon, potrivit Mirror, ediției de sâmbătă, 11 februarie 2023.

Longo, în urma căruia au rămas trei copii în vârstă de șapte, cinci și un an, a lăsat-o pe soția sa, Stephanie, „devastată de durere”. O declarație făcută de Stephanie sublinia un adevăr incontestabil:

„A fost un tată extraordinar și cel mai bun soț. Întreaga noastră lume este distrusă”.

Foto: CNN

Detaliile morții actorului au fost făcute publice de TMX, unde s-a confirmat decesul actorului.

„Nu am avut timp să discutăm despre asta: Soția lui Longo, Stephanie, se afla la muncă la un studio de dans local și a avut un sentiment de neliniște când nu a putut da de el, așa că a cerut poliției să meargă să verifice ce face”.

Polițiștii au răspuns la domiciliu și, când Longo nu a răspuns, au spart ușa, găsindu-l mort în pat.

Nu s-a anunțat cauza decesului. Presa însă a scris că tânărul actor s-a luptat în trecut cu dependența de alcool, dar acum nu se știe dacă acesta are legătură cu moartea sa, nefiind încă făcută publică o informație oficială.

Longo își luase o perioadă de pauză de la actorie pentru a-și continua cariera muzicală și pentru a petrece mai mult timp cu familia sa, dar era încântat să se întoarcă la actorie în acest an, a spus Gittelson, o persoană apropiată de familie.

„Cody a fost o persoană atât de loială, iubitoare și talentată și ne va lipsi foarte mult”, a mai spus Gittelson.

Longo este vestit pentru rolul din „Days of our lives”, „Nashville”, „Bring It On: Fight To The Finish” și serialul „Hollywood Heights”.

La ora închiderii ediție noastre, omagiile curg în mediul online. Fanii au apelat la rețelele de socializare, pentru a-și exprima tristețea față de pierderea tânărului actor, iubit în special pentru rolul extraordinar din Nashville.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre